BOLAN KRAJ: Stojanović hteo da ostane, Kokeza izabrao Lalatovića
Foto: Saša Pavlić

Ozvaničena smena trenera u Zvezdi

BOLAN KRAJ: Stojanović hteo da ostane, Kokeza izabrao Lalatovića

Fudbal -
Bivši šef struke istakao da odluka o odlasku nije njegova, a novog stratega preporučio izrazito napadački stil igre

Nije zaslužio takav rastanak.Priča Zvezdana Terzića da se Slaviša Stojanović umorio, narušio zdravlje i da zbog toga ide iz Crvene zvezde ne pije vodu. To je zaključak posle izjave sada već bivšeg trenera crveno-belih.Prekinuo odmor- Odluka o odlasku iz Zvezde nije isključivo moja, razloga ima više, prouzrokovani su mnogim stvarima. Prekinuo sam odmor i došao u Beograd sa željom da popričamo o ciljevima u predstojećoj sezoni, ali, nažalost, nisam u tome bio uspešan - izjavio je razočarani Stojanović.Brzo je nađena zamena za trenera šampionske generacije. Izbor je pao na Nenada Lalatovića.- U dogovoru sa Zvezdanom Terzićem, rešili smo da Upravnom odboru kluba za novog trenera predložimo Nenada Lalatovića. Odlučili smo se za velikog zvezdaša, našeg bivšeg kapitena, koji izrasta u ozbiljnog trenera i uveren sam da može ispuniti ambicije Crvene zvezde - izjavio je Slaviša Kokeza i dodao:Biće jaka Zvezda- Forsira napadački stil igre, bez obzira na to koji tim trenira. Kvalitet je pokazao pobedom nad Crvenom zvezdom kao trener Voždovca i kad je dobio Partizan predvodeći Napredak.Potpredsednik kluba nije želeo da govori o pojačanjima, ali je najavio pravljenje jake Zvezde.- Uradićemo sve da formiramo tim koji će s Lalatovićem na čelu biti spreman da odbrani titulu - poruka je Kokeze.

Slaviša Stojanović
Slaviša Stojanović

Gospodski maniriDELIJE, HVALA!Ponosan s Marakane odlazi Slaviša Stojanović. Ima i razloga za to.- Hvala Zvezdi na poverenju u prethodnoj sezoni, navijačima na fantastičnoj podršci i vetru u leđa koji nas je vodio do cilja, stručnom štabu, svim zaposlenima i igračima na vanzemaljskoj energiji. Oni su izneli najveći teret. Ponosan sam što sam bio deo ove priče - rekao je Stojanović.

StativaTERZA HTEO KRUNIĆAPored Nenada Lalatovića, u trci za trenera Zvezde bili su Milovan Rajević i Simo Krunić. Zagovornik dolaska Krunića bio je v. d. generalnog sekretara Zvezdan Terzić.- Razmišljalo se i o Simu Kruniću, ali je izbor pao na Lalatovića zbog načina na koji su igrale ekipe koje je predvodio - pojasnio je Kokeza.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track