ZMAJEVI DOBIJAJU NOVOG SELEKTORA: Bajević menja Sušića?
Foto: Kurir

Pape se nije proslavio na SP u Brazilu

ZMAJEVI DOBIJAJU NOVOG SELEKTORA: Bajević menja Sušića?

Fudbal -
Navodi se da članovi IO FS BiH, koji dolaze iz FS Republike Srpske, ne žele više Sušića na mestu selektora, već predlažu da to bude Dušan Bajević

SARAJEVO - Poznati fudbalski stručnjak Dušan Bajević mogao bi da postane novi selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine.On bi na klupi "zmajeva" trebalo da zameni Safeta Sušića kojem je pre dva dana istekao ugovor sa FS BiH. Sarajevski mediji navode da je predsednik FS BiH Elvedin Begić najavio da će ime novog selektora biti poznato posle 10. jula. "Još u Brazilu sam rekao da postoji obostrana želja da se produži saradnja sa Sušićem. Videćemo", rekao je Begić.Međutim, navodi se da članovi IO FS BiH, koji dolaze iz FS Republike Srpske, ne žele više Sušića na mestu selektora, već predlažu da to bude Dušan Bajević.

Pojedini članovi IO FS BiH nemaju ništa protiv Bajevića, ali kao kandidati se pominju i Faruk Hadžibegić, Sergej Barbarez, Mehmed Baždarević....Sušić je sa selekcijom BiH izborio plasman na SP u Brazilu, ali "zmajevi" nisu prošli grupnu fazu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track