NOVA POJAČANJA ZVEZDE: Đorđević, Despotović i Gavrić obećavaju titulu
Foto: Crvenazvezdafk.com

Nova lica na Marakani

NOVA POJAČANJA ZVEZDE: Đorđević, Despotović i Gavrić obećavaju titulu

Fudbal -
Sva trojica fudbalera sa Zvezdom su potpisali ugovore na tri godine

BEOGRAD - Novi fudbaleri Crvene zvezde Predrag Đorđević, Đorđe Despotović i Nenad Gavrić poručili su da će učiniti sve da ekipa odbrani titulu prvaka Srbije sledeće sezone.

Napadač Đorđe Despotović, koji je prve fudbalske korake napravio upravo u Zvezdi, nedavno je bio nadomak potpisivanja ugovora sa Čukaričkim.

"Presrećan sam što sam se vratio kući, hvala upravi što sam ovde. Očekujem da se brzo uklopim u tim. Bio sam na korak od prelaska u Čukarički, ali sam posle toga dobio poziv od Zvezde i srce je odlučilo da se vratim u klub za koji navijam. Prvi put sam prekršio obećanje, verujem da su mi ljudi iz Čukaričkog zamerili, ali ja sam Zvezdaš i nije se postavljalo pitanje", rekao je Despotović.

Odbrambeni fudbaler Predrag Đorđević u Zvezdu je stigao iz ivanjičkog Javora.

"Drago mi je što sam došao u najveći srpski klub, maštao sam o ovome kao dečak. Nadam se da ću se nametnuti treneru Lalatoviću i da ćemo odbraniti titulu. Dobro je što ću imati zdravu konkurenciju u timu, pošto na mojoj poziciji igra i kapiten mlade reprezentacije Srbije Marko Petković", istakao je Đorđević.

Nenad Gavrić, doskorašnji kapiten kruševačkog Napretka, kazao je da mu je drago što će u Zvezdi ponovo sarađivati sa trenerom Nenadom Lalatovićem.

"Ostvario sam dečački san, ugovor posvećujem ocu koji nije ovde sa mnom, ali mi je velika podrška. Biće mi lakše da se uklopim, jer me trener Lalatović dobro poznaje. Bio sam kapiten u Napretku, on mi je dao traku, ali samo trudom i zalaganjem mogu da se izborim za mesto u timu. Osećam male zasluge u osvajanju Zvezdine titule, jer smo prošle sezone pobedili Partizan i drago mi je zbog toga", zaključio je Gavrić.

Sva trojica fudbalera sa Zvezdom su potpisali ugovore na tri godine.

Fudbaleri Zvezde 5. jula idu na prireme u terme Čatež u Sloveniji. Prvi kontrolni meč igraju 8. jula protiv Sloven Gradeca, a četiri dana kasnije očekuje ih duel sa Krkom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track