Zenga: Vodio bih Srbiju!
Foto: Fonet

Italijan priznao da pregovara sa FSS

Zenga: Vodio bih Srbiju!

Fudbal -
Jedini razlog zašto se još uvek premišljam jeste činjenica da do sada nisam vodio reprezentaciju, kaže bivši trener Zvezde

Prvi kandidat za novog selektora Srbije Valter Zenga otkrio je zašto se dvoumi oko odluke da sedne na klupu „orlova“! On je priznao da pregovara sa FS Srbije, ali da još nije doneo konačnu odluku.- Postoji mogućnost da preuzmem Srbiju, zašto ne bih, tim je već oformljen, igrači igraju i u Italiji, poput Ljajića i Baste. Zašto se premišljam? Do sada sam vodio klubove, a selektorski posao je nešto potpuno drugačije. Potrebno je biti stoprocentno siguran pre donošenja odluke - rekao je Zenga za italijanski RAI radio.Pre nego što se Italijanima otvorio povodom informacija o preuzimanju reprezentacije Srbije, Zenga je pristao da za Kurir razgovara o Crvenoj zvezdi. Izbacivanje crveno-belih iz Evrope zabolelo je i italijanskog stručnjaka.- Upoznat sam sa svim dešavanjima u Crvenoj zvezdi. Znam da smo ponovo šampioni, ali i čuo sam i ovde druge, loše vesti. Baš sam bio razočaran i tužan kad sam saznao da je UEFA izbacila crveno-bele iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Iskreno se nadam da ću već sledeće sezone gledati Crvenu zvezdu u Evropi, u Ligi šampiona - rekao je Zenga. Poželeli smo legendarnom golmanu sve najbolje u nastavku karijere i da se ponovo vidimo u Beogradu. Dobili smo odgovor na srpskom:- Hvala lepo, brate.

Da li je Zenga taj...Fudbaleri Srbije
Da li je Zenga taj...Fudbaleri Srbije

KulturnoPOZDRAVITE PIKSIJAValtera Zengu na Marakanu je doveo Dragan Stojković. Pitali smo Italijana da li je u kontaktu s Piksijem.- Nismo se dugo čuli, poslednji put smo razgovarali pre otprilike godinu dana. Evo, ovim putem ga pozdravljam - naglasio je italijanski stručnjak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track