(FOTO I VIDEO) LALATOVIĆ JASAN: Ne može tako, jedino se ja čujem
Foto: Crvena Zvezda

Pripreme

(FOTO I VIDEO) LALATOVIĆ JASAN: Ne može tako, jedino se ja čujem

Fudbal -
Trener crveno-belih fudbalera još jednom pokazao novine na trenizima šampiona Srbije
1 / 6 Foto: Crvena Zvezda

Već po dolasku u Sloveniju, fudbaleri Crvene zvezde su oštro krenuli sa prvom fazom priprema, a trener srpskog šampiona Nenad Lalatović igrače na teren izvodi dva puta dnevno – pre podne od 9:30 i popodne od 18:00.

Upravo na jednom od popodnevnih treninga Lalatović je ponovo pokazao da će uvesti neke novine na Marakani. Šef stručnog štaba zadovoljan je prikazanim do sada, ali je tokom rada s loptom malo ”podviknuo” u jednom momentu.

"Ne može tako, jedino se ja čujem. Morate da pričate dok radite. Nije sramota pričati, a i treniraćete bolje", jasan je bio Lalatović, koji je prepodnevni deo treninga prepustio kondicionom treneru Aleksandru Stajkovcu. Akcenat je na sticanju snage.

Da novi kondicioni trener ne štedi prvotimce, govori i izjava štopera Darka Lazića koji ne krije da su uslovi na pripremama odlični.

"Žestok je rad, treninzi su stvarno teški, ali tako mora biti. Nadam se da ćemo se što bolje pripremiti, i što bolje ući u prvenstvo. Uslovi su odlični, hotel je fenomenalan, tereni su dobri i imamo sve što nam je potrebno", istakao je mladi prvotimac crveno-belih.

http://www.youtube.com/watch?v=fFQ_5SFvpw4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track