HIT PRIČA: Najbolji strelac Mundijala svih vremena biće rezerva Srbinu
Foto: Dado Đilas)

Đorđević predvodi napad Lacija

HIT PRIČA: Najbolji strelac Mundijala svih vremena biće rezerva Srbinu

Fudbal -
Lacio je ovog leta doveo iz Nanta Filipa Đorđevića, koji bi prema zamislima trenera Stefana Piolija trebao da bude starter u sistemu 4-3-3

Nemački reprezentativac Miroslav Klose prestigao je na 20. Svetskom prvenstvu Ronalda da Limu na večitoj listi najboljih strelaca Mundijala svih vremena. Klose je sa 16 pogodaka suvereno zaseo na vrh i teško da će ga neko u skorije vreme nadmašiti.

Ipak, to nije dovoljno da bude i prva napadačka opcija u svom klubu, a za takav scenario zaslužan je jedan srpski reprezentativac.

Lacio je ovog leta doveo iz Nanta Filipa Đorđevića, koji bi prema zamislima trenera Stefana Piolija trebao da bude starter u sistemu 4-3-3. To znači da će Klose, barem na početku sezone, sa klupe počinjati mečeve u Seriji A.

Italijanski mediji objavili su danas tekst sa citatom Đorđevićevih reči: "Ne osećam se kao rezerva Klosea". Njegove reči potvrdio je i trener Pioli: "Ne, nije rezerva Kloseu".

I dok Nemac zasluženo slavi sa svojim sunarodnicima osvajanje Boginje, a potom ga čeka i kraći odmor, Đorđević proliva litre znoja na treninzima sa novim trenerom Lacija. Kako bi zaista osigurao mesto startera Đorđević dodatno radi i na individualnim treninzima sa Davidom Lukarelijem, zaduženim za rad sa napadačima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track