HRVATSKA LEGENDA ISPROZIVALA RONALDA: On je zaljubljen u sebe, to je loše

Boban mu zamera

HRVATSKA LEGENDA ISPROZIVALA RONALDA: On je zaljubljen u sebe, to je loše

Fudbal -
Zvonimir Boban je u svojoj novoj kolumni bio prilično oštar kada je u pitanju portugalski as

Bivši hrvatski fudbalski reprezentativac, Zvonimir Boban, nije štedeo Kristijana Ronalda u svojoj novoj kolumni koju piše za "Sportske novosti".

Boban zapravo nije štedeo nikoga, pisao je o Englezima, Špancima, Skolariju... ali ipak, najviše o Ronaldu.

On je u pomenutoj kolumni, u kojoj je ovogodišnji Mundijal nazvao "osrednjim fudbalskim takmičenjem", rekao da je Ronaldo nesporno sjajan igrač, te da je to pokazao i na Mundijalu iako je promašio veliki broj prilika. Sa druge strane, istakao je detalj iz finala Lige šampiona kada je Ronaldo dao penal za 4:1, a prema Bobanovim rečima, proslavio kao da je 1:0. To je prema Hrvatu očigledan dokaz da je Ronaldo izolovan i zaljubljen u sebe, te da novine treba da pišu o Real Madridu a ne o Ronaldu.

Potom se nadovezao na to da je tako bilo i sa Portugalom, ostali igrači su se zato trudili da nadmaše Ronalda, svako je igrao za sebe, a frizurama su posvetili pažnje kao da su u Holivudu a ne na Mundijalu. Dodao je i kritiku na račun Ronalda kao kapitena, koji ima neuravnoteženu veličinu, te je to preneo i na čitav tim i tako protraćio generaciju portugalskih fudbalera.

Osim pomenutih, Boban se posebno osvrnuo i na Balotelija i Azure, a "Super Marija" je nazvao blesavim, te dodao da je Mundijal završio onako kako je i trebalo.

Bobanovu kolumnu preneli su i vodeći sportski portali širom sveta, a videćemo da li će se oglasiti i neko od "prozvanih" u njoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track