PRILIKA ZA REVANŠ: Ludogorec stiže u Humsku jači nego prošle godine
Foto: Partizan.rs

Sećanja

PRILIKA ZA REVANŠ: Ludogorec stiže u Humsku jači nego prošle godine

Fudbal -
Glavne zvezde tima su ostale, u rosteru je pet Brazilaca, nekoliko Portugalaca, u pitanju je prava legija stranaca u kojoj igraju fudbaleri iz desetak zemalja

Posle žreba trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, i činjenice da će ako uspešno preskoče gostovanje Toršavnu na Farskim ostrvima i odbrane prednost od 3:0, fudbaleri Partizana bitku za plej of biti sa Ludogorecom, navijačima Partizana u mislima je prošla godina, borba dva tima i eliminacija u istom krugu takmičenja.

Izabranici trenera Marka Nikolića sada imaju priliku za revanš, iako se čini da je bugarski timm jači nego lane. Ludogorec je odbranio titulu šampiona u Bugarskoj, klub iz Razgrada dominira poslednjih godina, prošle sezone su posle eliminacije Partizana u plej ofu eliminisani od Bazela, pa su automatski otišli u Ligu Evrope.

Bugari su u veliko stilu prošli grupu u kojoj su bili PSV, Dinamo Zagreb i Černomorec, zatim su eliminisali i Lacio, i ispali u osmini finala od Valensije.

Radi se o iskusnom timu koji se dodatno pojačao, doveo Kolumbijca Angula iz Granade, Brazilca Vandersona iz Portugeze, par mlađih igrača iz bugarske lige. Klub je napustio Brazilac Platini, ali on nije puno igrao prošle godine.

Glavne zvezde tima su ostale, u rosteru je pet Brazilaca, nekoliko Portugalaca, u pitanju je prava legija stranaca u kojoj igraju fudbaleri iz desetak zemalja.

Podsetimo prošle godine su savladali Partizan u oba susreta 2:1 u Bugarskoj i 1:0 u Humskoj.

Ponovo će prvi meč biti odigran u Bugarskoj, pa će crno-beli pokušati da se domognu plej ofa koji garantuje evropsku jesen, makar u Ligi Evrope. Prvi mečevi su na programu 29. jula i 30 jula, revanši nedelju dana kasnije.

http://www.youtube.com/watch?v=oAMYCJYXHYw
http://www.youtube.com/watch?v=CF49wVnCsxg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track