SKENER PARTIZANA: Bugari snimljeni, ali Toršavn važniji

Crno-beli gledali Ludogorec

SKENER PARTIZANA: Bugari snimljeni, ali Toršavn važniji

Fudbal -
Naredni rival ekipe iz Humske u kvalifikacijama za LŠ neprijatno je iznenadio svoje navijače, a najbliži saradnik šefa stručnog štaba crno-belih Marka Nikolića vratio se s pregršt utisaka

Pomoćni trener Partizana Radoje Smiljanić uživo je posmatrao meč prvog kola bugarskog šampionata između Haskova i Ludogoreca, u kojem je domaćin neočekivano pobedio.Naredni rival ekipe iz Humske u kvalifikacijama za LŠ neprijatno je iznenadio svoje navijače, a najbliži saradnik šefa stručnog štaba crno-belih Marka Nikolića vratio se s pregršt utisaka. Ipak, sve to će ostati interna stvar dok se ne završi meč u Toršavnu.- Radoje Smiljanić je posmatrao prvi meč bugarskog šampionata, u kojem je Ludogorec poražen, a uživo ćemo ih gledati i u narednom meču. Prikupljamo informacije o njima, ali dok se ne završi utakmica u Toršavnu, ne želimo da pričamo o Bugarima. Jednostavno, ima mnogo razloga zbog kojih nam je ta utakmica izuzetno važna i, kad nju završimo, bavićemo se onim što sledi, a to je ekipa iz Razgrada - kaže Marko Nikolić i dodaje:

- Posmatrali smo video posvećen Toršavnu i sve misli su usmerene ka tom duelu. Želimo da pobedom overimo plasman u nastavak takmičenja, a za sve drugo biće dovoljno vremena.(K. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track