SUBOTIĆ: Srećan sam zbog povratka na teren
Foto: Instagram

Očekuje veću minutažu

SUBOTIĆ: Srećan sam zbog povratka na teren

Fudbal -
Želim da pomognem timu što je više moguće, ali još uvek se navikavam na duele. Potrebne su mi utakmice i srećan sam što sam se vratio na teren. Bilo je zabavno i nadam se da ću igrati više u narednim utakmicama, rekao je Neven Subotić

DORTMUND - Fudbaler Borusije iz Dortmunda Neven Subotić izjavio je da je zadovoljan zbog povratka na teren posle osmomesečne pauze i dodao da očekuje još veću minutažu u narednom periodu.Reprezentativac Srbije u subotu je odigrao prvi meč posle povrede protiv drugoligaša Handehajma (4:3), pošto je ušao u igru u 74. minutu."Želim da pomognem timu što je više moguće, ali još uvek se navikavam na duele. Potrebne su mi utakmice i srećan sam što sam se vratio na teren. Bilo je zabavno i nadam se da ću igrati više u narednim utakmicama", rekao je Subotić.

Subotić je povredio legamente kolena u novembru prošle godine na utakmici protiv Volfsburga zbog čega je propustio drugi deo sezone.On je u Dortmund došao iz Majnca 2008. godine i na 204 utakmice postigao je 15 golova. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 36 utakmica i postigao dva gola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track