KARADŽIĆ SE NE POVLAČI: Kandidovaću se za novi mandat na čelu FSS

Rešen

KARADŽIĆ SE NE POVLAČI: Kandidovaću se za novi mandat na čelu FSS

Fudbal -
Mislimo da smo u Advokatu pronašli idealno rešenje, razgovarali smo o mogućnosti da se saradnja produži i posle EP 2016. Kada to kažem jasno vam je i da planiram da se kandidujem za novi mandat, rekao je vidno raspoloženi predsednik FSS

Nema povlačenja. Iako je mnog puta istakao da je umoran i da je vreme da ga na mestu prvog čoveka wsrpskog fudbala nasledi neko mlađi, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić je tokom promocije novog selektora srpskih fudbalera Dika Advokata istakao da namerava da se kandiduje za još jedan mandat. "Ne želim sada o tome da pričam pred čovekom, da mu ne bi bilo neprijatno. Ako vas baš zanima govorićemo o tome za koji dan. Nismo izašli iz našeg budžeta, premije su u visini pređašnjih, a plata je čak i mnogo manja nego što je bila kod nekih ranijih selektora. Delom i zbog toga, ali pre svega zato što mislimo da smo u Advokatu pronašli idealno rešenje, razgovarali smo o mogućnosti da se saradnja produži i posle EP 2016. Naravno, ako scenario bude onakav kakav priželjkujemo. Kada to kažem jasno vam je i da planiram da se kandidujem za novi mandat", rekao je vidno raspoloženi Karadžić. O večitoj debati o potrebi za strancima u srpskom fudbalu Karadžić je rekao:

"Pre nego što krenete o tome da pišete samo ću vas podsetiti da nikada pre u Srbiji nismo imali stranca ovakvog kvaliteta i iskustva. Verujem da će čvrstom rukom unaprediti našu igru", zaključio je izlaganje prvi čovek srpskog fudbala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track