Branislav Trajković: Ja sam im alibi da sačuvaju svoje guzice
Foto: Saša Pavlić

Prozvao upravu Partizana

Branislav Trajković: Ja sam im alibi da sačuvaju svoje guzice

Fudbal -
Priznajem da sam pogrešio, ali njima je sad idealno da preko mene krpe rupe koje su oni napravili, kaže defanzivac crno-belih

Upiranje prstom u Branislava Trajkovića kao jedinog krivca za eliminaciju Partizana od Ludogoreca samo je pokušaj da čelnici crno-belih sačuvaju svoje pozicije u klubu.To u razgovoru za Kurir tvrdi defanzivac koji je u meču protiv Bugara napravio veliku grešku, zaradio crveni karton, zbog koje su u Humskoj odlučili da ga ne licenciraju za Jelen Superligu.- Jesam pogrešio, kriv sam, ali ljudima iz kluba sam idealan alibi da sačuvaju svoje guzice! Ali neće moći zauvek da se skrivaju iza mog isključenja. Sad svi okrivljuju mene kako bi oprali sebe, mada mene to ne dotiče. Krivo mi je što smo ispali zbog saigrača i navijača, ali zbog pojedinaca u klubu me baš briga. Kao da su jedva čekali ovo, samo da nađu nekog drugog krivca - kaže Trajković i dodaje:Plata stalno kasni- Zamislite, kažu da sam namerno prodao utakmicu! Pa to je strašno! To nikad ne bih uradio. Priznajem da sam imao finansijskih problema pre dolaska u Partizan, jer gde god sam igrao, plata je uvek kasnila, ali to je sve sređeno. Meni je pre tri godine umro brat i nastavio sam dalje, pa ću sigurno nastaviti i posle ovog crvenog kartona.Sve svaljuju na meneBranislav Trajković ističe da je stanje u klubu katastrofalno loše, što manje-više zna cela sportska javnost, ali i pored javnog anatemisanja ne želi da govori o detaljima.- Pa jedan Zinedin Zidan je u finalu Svetskog prvenstva udario Marka Materacija, Luis Suarez konstantno grize protivničke igrače i posle toga sve se vraća na staro, a sad sve svaljuju na mene zbog isključenja. Vrlo dobro znam kakvo je stanje u klubu, kakva je situacija i da sam ja sad popunio njihove rupe, ali ne želim da pričam o tome. Ako zaista misle da sam ja krivac za sve, onda neka bude tako - kaže Branislav Trajković.

Nisam alkosBRIGA ME ŠTAPRIČAJU SELJACIGorostasnog fudbalera bije glas da je sklon kockanju i alkoholu, što on oštro demantuje, navodeći da je porodični čovek.- Nisam znao da se priča o tome kako se kockam i da sam alkoholičar, a iskreno, i baš me briga šta pričaju neki seljaci. Ja sam porodični čovek. Za dva meseca treba da dobijem sina, svakog dana ležem u jedanaest uveče, što supruga može da posvedoči. Ma, to su sve gluposti - kaže Trajković.

Odlazak blizuRASKID UGOVORATrener Marko Nikolić je objasnio da na Branislava Trajkovića više ne računa zbog prelaska crvene linije koja je stavljena ispred svakog prvotimca:- Niti sam ja jedini igrač na svetu, niti su oni jedini klub na svetu. Ugovorom sam vezan za njih, oni imaju pravo da precrtavaju i docrtavaju koga hoće, a ja to moram da poštujem. Moji agenti razgovaraju s njima, pa možda se dogovorimo i da raskinemo ugovor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track