(VIDEO) NOVA SEZONA U ENGLESKOJ: Pogledajte sjajnu animiranu najavu Premijer lige
Foto: Printskrin

Nikad neizvesnija trka za titulu

(VIDEO) NOVA SEZONA U ENGLESKOJ: Pogledajte sjajnu animiranu najavu Premijer lige

Fudbal -
Ono što naše ljubitelje fudbala može da raduje jeste podatak da će u novoj sezoni Premijer lige igrati sedmorica naših fudbalera

Narednog vikenda kreće ludilo zvano Premijer liga. Najatraktivnija fudbalska liga na svetu i naredne sezone će privući veliku pažnju, a čini se da će konkurencija za šampionsku titulu biti nikad veća.

Pored aktuelnog šampiona, ekipe Mančester sitija, kao i Liverpula i Čelsija koji su gotovo do samog kraja bili u trci, u nastupajućoj sezoni očekuju se bolji rezultati Mančester junajteda i Arsenala.

Kako to izgleda iz šaljivog ugla redakcije "442oons" možete pogledati u video prilogu, u kome se pojavljuju gotovo svi junaci engleskih klubova. Muzička podloga je čuvena pesma "It's coming home".

Ono što naše ljubitelje fudbala može da raduje jeste podatak da će u novoj sezoni Premijer lige igrati sedmorica naših fudbalera. Naravno, ukoliko se do isteka prelaznog roka ne dese promene.

Lazar Marković je stigao ove sezone u Liverpul, titulu sa Mančester sitijem brane Aleksandar Kolarov i Matija Nastasić, sa Murinjovim Čelsijem i ove godine igraće Branislav Ivanović i Nemanja Matić. Ovog leta u Premijer ligu je stigao Dušan Tadić i on će nositi dres Sautemptona. Miloš Veljković je velika nada Totenhema.

Ako dodamo i da je Vanja Milinković-Savić postao član Mančester junajteda, a da će kao pozajmljeni igrač biti u Vojvodini, onda za srpski fudbal nema brige.

http://www.youtube.com/watch?v=QUYBheZnEd0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track