(VIDEO) TAKAV FUDBAL SVI VOLE: 12 golova, pa penali u meču engleskog Liga kupa

zato imaju navijače na stadionu

(VIDEO) TAKAV FUDBAL SVI VOLE: 12 golova, pa penali u meču engleskog Liga kupa

Fudbal -
Brentford nakon jedanaesteraca eliminisao Dagenhem

Uzbudljivu fudbalsku utakmicu odigrali su Dagenhem i Brentford u okviru prvog kola engleskog Liga kupa pošto je rezultat bio 6:6 a gostujuću Brentford je prošao dalje posle boljeg izvođenja jedanaesteraca (4:2).

Trećeligaš je zahvaljujući golovima Dalasa već u devetom minutu vodio sa 2:0. Porter je prepolovio zaostatak, ali je Prošvic u 32. minutu ponovo vratio prednost od dva gola. Čejmbers je dao gol u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena za 3:2.

Dagenhem je uspeo da se potpuno vrati početkom drugog poluvremena, a Grej je doneo novo vođstvo gostima u 83. minutu. Da taj gol ne reši pobednika pobrinuo se vezista Dagenhema Ešli Hemings u poslednjem minutu utakmice - 4:4.

U produžecima je ponovo Brentford poveo, ali i ovog puta je četvrtoligaš stigao do izjednačenja, da bi u 113. minutu preko Hemingsa domaćin stigao i nadomak pobede. Novo izjednačenje i penale pogotkom je doneo Din, a tamo je njegov Brentford bio sigurniji pa je, posle dosta muke uspeo da obezbedi plasman u drugo kolo Liga kupa.

Trofej brani Mančester siti koji je prošle sezone u finalu savladao Sanderlend sa 3:1.

http://www.youtube.com/watch?v=IF99QQAPCwA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track