(VIDEO) PARNI VALJAK SAMLEO NIŠLIJE: Partizan pobedio Radnički 4:1
Foto: Partizan.rs

Dobra uvertira crno-belih pred duel s Nefčijem

(VIDEO) PARNI VALJAK SAMLEO NIŠLIJE: Partizan pobedio Radnički 4:1

Fudbal -
Golove za crno-bele postigli su Grbić u prvom, Lazović u 27, Đorđević (autogol) u 68. i Škuletić u 75. Jedini strelac za domaći tim bio je Đorđević u 64. minutu

NIŠ - Fudbaleri Partizana pobedili su u Nišu ekipu Radničkog rezultatom 4:1 u meču drugog kola Superlige Srbije.Golove za crno-bele postigli su Grbić u prvom, Lazović u 27, Đorđević (autogol) u 68. i Škuletić u 75. Jedini strelac za domaći tim bio je Đorđević u 64. minutu.

Utakmicu je obeležila i povreda Vladimira Volkova u prvom poluvremenu, a umesto njega u igru je ušao Nikola Gulan.

Trener Partizana Marko Nikolić zaradio je isključenje po završetku prvog dela meča zbog rasprave sa sudijama.

http://www.youtube.com/watch?v=DzzjzwC1vYo

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je ponosan na svoju ekipu i način na koji je došla do ubedljive pobede nad Radničkim.

"Njihova reakcija na terenu je bila sjajna, ponosan sam na njih i start iz snova gde smo na dva teška gostovanja osvojili šest bodova. Povreda Volkova je možda ozbiljnija, ali da sačekamo dan-dva", rekao je Nikolić.

Trener Partizana pojasnio je šta je prethodilo njegovom isključenju u poluvremenu utakmice na stadionu Čair.

"U hodniku ispred svlačionica koškali su se igrači, ja sam pokušao da ih razdvojim. Četvrti sudija je prijavio mene, pa kad su već nekog morali da isključe, onda su udaljili mene", dodao je on.

Ekipu Partizana u četvrtak očekuje meč sa azerbejdžanskim Nefčijem u Beogradu u baražu za Ligu Evrope.

TOK UTAKMICE

20:57 (90+2) - Kraj utakmice. Partizan je pobedio 2:0.20:55 (90) - Utakmica je produžena za dva minuta20:42 (77) - Nova šansa za PartizanŠkuletić ponovo u velikoj prilici, ali nema promene rezultata20:40 (75) - GOLL!!! 4:1 za Partizan!!!Škuletić je iskoristio grešku odbrane Radničkog i pogodio je mrežu Filipovića. Velika radost igrača i navijača Partizana.

http://www.youtube.com/watch?v=ai83JGvmaYc
20:33 (68) - GOLL!!! 3:1 za Partizan!!!

Partizan dolazi do 3:1. Vulićević je odlično centrirao, a Đorđević je nespretnom reakcijom poslao loptu u mrežu svog tima.

20:29 (64) - GOLL!!! Radnički smanjuje na 2:1Domaći smanjuju na 2:1. Lopta je posle kornera došla do Đorđevića koji je preciznim udarcem pogodio mrežu Partizana

http://www.youtube.com/watch?v=mXjgYgQi8HU
20:17 (52) - Kakva šansa za Radnički

20:16 (51) - Prilika za LazovićaCrno-beli imaju šansu preko Lazovića, koji šutira iz prve preko gola.20:10 (46) - Počelo je drugo poluvremeTrener Partizana Marko Nikolić je isključen u poluvremenu. On utakmicu prati iz ulaza u tunel, koji vodi u svlačionice

Lazović je u 26. minutu imao veliku priliku da duplira prednost crno-belih, ali je lopta posle udarca napadača Partizana završila u korneru19:20 (20) - Igra se odvija na sredini terenaIgra se uglavnom odvija na sredini terena. Domaćini traže penal posle starta Brašanca, sudija pokazuje da se igra nastavi. Na ponovljenom snimku se vidi da je start bio čist.

19:10 (10) - Radnički se otvorio posle primljenog golaFudbaleri Radničkog su se otvorili posle primljenog gola i sve više napadaju. Crno-beli pokušavaju iz kontri da stignu do protivničkog gola

19:04 (4) - Nova šansa za PartizanDrinčić je istrčao dobru kontru, a onda je loptu prosledio do Škuletića, ali je Filipović zaustavio njegov udarac

19:01 (1) - GOLLL!!! Partizan vodi golom GrbićaCrno-beli su poveli već u prvom minutu. Grbić je dobio loptu od Škuletića, a onda je napravio dve finte u šesnaestercu domaćih i pogodio je mrežu Filipovića.19:00 - Utakmica je počelaUtakmica u Nišu je počela. Partizan igra u sivim, a domaćin u belim dresovimaTOK UTAKMICE:

Sastavi timova: Radnički (N): Filipović, Pavlović, Ćulum, Jovanović, Pejčić, Petrović, Ljubinković, Batioha, Punoševac, Đorđević, Đuričković.Partizan: Lukač, Vulićević, Volkov, B. Ilić, Stanković, Brašanac, Ninković, Lazović, Škuletić, Drinčić, Grbić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track