RODŽERS OTKRIO: Veliki Suarez nam je poslao poruku podrške
Foto: Reuters

Oduševljen

RODŽERS OTKRIO: Veliki Suarez nam je poslao poruku podrške

Fudbal -
Poželeo nam sve najbolje i da se nada da ćemo krenuti snažno. Bio je to sjajan gest, rekao je trener Liverpula

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers rekao je da mu je bivši fudbaler tog kluba Luis Suarez poslao poruku i poželeo dobar start sezone.Liverpul je u prvom kolu, posle velike borbe pobedio Sautempton 2:1.„Poslao nam je divnu sms poruku, poželeo nam sve najbolje i da se nada da ćemo krenuti snažno. Bio je to sjajan gest“, rekao je Rodžers.

Na pitanje da li je odgovorio bivšem igraču, 41-godišnji trener je odgovorio:

„Jesam. On je dobar dečak, ali je otišao. Njegovo srce je u Liverpulu i on će uvek biti Liverpul. Bio je to divan potez“.

Menadžer redsa istakao je da je Urugvajac i dalje deo kluba, iako je prešao u Barselonu.

„On je sada Liverpulov prijatelj. Ali, mi gledamo napred, veći smo od jednog fudbalera. Naša ambicija u Liverpulu je da budemo veći od jednog igrača, ponavljam. Veliki igrači će gubiti igrače, ali naša ambicija je veća od Luisa“, dodao je Brendan.

On je naveo da je timu i dalje potreban vrhunski napadač.

„I dalje hoćemo još jednog napadača. To je nešto što tražimo, ali zavisi i od toga šta je moguće. Tražićemo do kraja prelaznog roka, ali videli ste kvalitet igrača koje imamo. Tečna igra će doći. Danas je sve bilo podrđeno pobedi, i pobeda je došla“, zaključio je Rodžers.

Suarez je ovog leta otišao sa Enfilda u Barselonu za 88 miliona evra, nakon što je suspendovan na četiri meseca zbog ujedanja Đorđa Kjelinija na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track