Lalatović: Vojvodina blagi favorit, ali hoćemo pobedu
Foto: Fonet

Trener Zvezde oprezan pred gostovanje u NS

Lalatović: Vojvodina blagi favorit, ali hoćemo pobedu

Fudbal -
Lalatović je napadački trio Gaćinović-Veselinović-Alivodić označio kao najveću prednost novosadskog tima

BEOGRAD - Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da je Vojvodina blagi favorit u predstojećem derbiju 3. kola Superlige, ali dodao da veruje u pobedu svog tima.

"Očekuje nas lepa utakmica protiv jakog protivnika. Vojvodina je među dve-tri najbolje ekipe u ligi i mogu svakog da pobede. Očekujem lep ambijent i nadam se da će svi uživati u utakmici. Novosađani su možda blagi favoriti zbog prednosti domaćeg terena, ali to ne mora ništa da znači i moj tim ide na tri boda", rekao je Lalatović.

On je dodao da veruje u svoje igrače, da smatra kako Zvezda ima najbolji tim u ligi i prokomentarisao mogućnost da i novajlije zaigraju u Novom Sadu.

"Dugačak je dan, do večeras svašta može da se desi. Uprava radi naporno na tome i moguće je da vesti budu pozitivne", naveo je Lalatović.

Na pitanje, da li će izvesti tim sa pojačanjima, ukoliko dođe do obrta, Lalatović je rekao:

"Zadovoljan sma igrom ekipe u prva dva kola"

Lalatović je napadački trio Gaćinović-Veselinović-Alivodić označio kao najveću prednost novosadskog tima.

"Vojvodina ima kvalitetnu ekipu, spoj mladostii iskustva, ali mi se nadamo da ćemo srušiti tradiciju jer tamo poslednjih godina nismo pobeđivali", zaključio je Lalatović, uz konstataciju da je Savo Pavićević spreman za meč.

Centarfor Crvene zvezde Đorđe Rakić, dvostruki strelac u remiju protiv Vojvodine (3:3), u poslednjem kolu prošlogodišnjeg šampionata istakao ej da je optimista.

"Čeka nas tradicionalno težak protivnik, dobro su startovali, sa dve pobede, ali očekujem lepu utakmicu i našu pobedu. Nadam se da ću podići formu, ali najbitnije je da ekipa pobeđuje", naveo je Rakić.

Duel između Vojvodine i Crvene zvezde igra se sutra od 20.30 sati na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track