Nenad Lalatović: Vojvodina je favorit!
Foto: Saša Pavlić

Zvezda gostuje na Karađorđu

Nenad Lalatović: Vojvodina je favorit!

Fudbal -
Fudbaleri Vojvodine večeras (20.30) dočekuju aktuelnog šampiona Srbije u najvažnijem meču 3. kola Superlige

Da li će Vojvodina nastaviti praksu da uzima meru Zvezdi ili će prvak Srbije ostati na pobedničkom koloseku, biće poznato večeras posle derbija 3. kola Superlige.Na Marakani su toliko oprezni pred gostovanje u Novom Sadu da čak vide rivala kao favorita!Ko da je Junajted- Vojvodina može da pobedi svakoga u Srbiji i slobodno mogu da kažem da imaju ulogu blagog favorita - počinje priču Lalatović.To, naravno, ne znači da beogradski crveno-beli nemaju pobedničke ambicije.- Zvezda uvek ide na pobedu, isto bi bilo da nam je rival Mančester junajted.U poslednjih sedam mečeva protiv Voše Zvezda ima samo jednu pobedu. Da ne govorimo da su u Novom Sadu, prethodna dva puta ispraćeni sa po tri komada u mreži.Tradicija uz Novosađane- Tri godine Zvezda nije pobedila u Novom Sadu, nadam se da ćemo i to promeniti. Vojvodina je izuzetno dobra ekipa, opasni su u ofanzivi, gde imaju Ivanića, Gaćinovića, Alivodića i Veselinovića, uz to igraju i na domaćem terenu.Na jučerašnjoj konferenciji Lalatović još nije znao da li će moći da računa na sve novajlije, ali je imao jasan stav o startnim 11.- Pitanje je da li će neko od njih igrati, čak i ako dobiju pravo. Zadovoljan sam igrom ekipe u prva dva kola - zaključio je Lalatović.

Rešen veliki problemZVEZDA REGISTRUJE POJAČANJA!Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza potvrdio je za Kurir da će Nenad Lalatović na današnjem meču imati na raspolaganju i novajlije.- Ostalo je da regulišemo u toku dana (petak) prvu ratu prema Radu. Ako ne budemo našli rešenje za pozajmicu, onda ćemo Zvezdan Terzić, Ivica Tončev i ja tu novčanu obavezu namiriti iz ličnih sredstava - rekao je Kokeza.

20.30 Vojvodina - Crvena zvezdaArena sport 1Novi Sad. Stadion: Karađorđe. Kapacitet: 14.458. Sudija: Nenad Ðokić (Užice).Vojvodina (4-2-3-1): Milinković-Savić - Puškarić, Babić, Pekarić, Nastić - Makarić, Poletanović - Alivodić, Ivanić, Gaćinović - Veselinović. Trener: Zoran MarićCrvena zvezda (4-1-4-1): Rajković - Petković, Pavićević, Lazić, Mijailović - Kovačević - Lazović, Milijaš, Savićević, Pečnik - Rakić. Trener: Nenad Lalatović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track