KLOSE O SRPSKOM NAPADAČU: Filip Đorđević je moj naslednik!
Foto: Ap, Sasa

Ishvalio ga

KLOSE O SRPSKOM NAPADAČU: Filip Đorđević je moj naslednik!

Fudbal -
Filip je sjajan igrač, može da zauzme moje mesto ili da igramo zajedno, ističe iskusni napadač, najbolji strelac u istoriji mundijala

Najbolji strelac u istoriji svetskih šampionata nije štedeo reči hvale na račun Filipa Đorđevića.- Reč je o sjajnom igraču. Izuzetno mi se sviđa to što Filip pokazuje na treninzima i utakmicama - biranim rečima počeo je da govori Klose o Đorđeviću.Sjajni napadač, najbolji strelac u istoriji mundijala, nastavio je da obasipa komplimentima srpskog fudbalera:- Dopada mi se kako se kreće, šutira sa obe noge, ima veliku želju za radom i napretkom. Hoće da bude još bolji igrač. To je ono što je njegova najbolja strana.Nemac je svoju veličinu pokazao izjavom da na Đorđevića ne gleda kao na konkurenciju.- Može da zauzme moje mesto u napadu, a mogli bismo da igramo i zajedno. Odluka je na treneru - uz osmeh je poručio Miroslav Klose.Nije Klose jedini koji ima šta da kaže o srpskom fudbaleru. Javnost na „čizmi“ već je fascinirana Đorđevićevim učinkom a da sezona nije ni počela! Prijateljski mečevi, treninzi i izjave - sve to je kupilo Italijane.- Stigao je Mesi s Balkana. Klose mu je poželeo da ga nasledi, a siguran sam da on neće propustiti tu priliku. Filip Đorđević je budućnost i sadašnjost Lacija. Razume igru, radi za ekipu, inteligentan je igrač. Takođe je i snažna ličnost, što se vidi iz izjave kad je došao u Rim i rekao da se ne oseća kao rezerva Kloseu. Ima nezgodnu narav, ali čini se da je tome došao kraj. Možda je za to zaslužna Jovana Švonja, lepa srpska manekenka s kojom je u vezi. Inače, Jovana je već dobila nadimak „kraljica Rima“ - napisao je Alberto Abate, novinar lista Mesađero.

Ispred KloseaFILIP STARTERPROTIV MILANAItalijanski mediji najavljuju da će Đorđević sigurno biti u startnih 11 na premijernom ovosezonskom meču. Jednoglasni su u stavu da je Srbin na prijateljskim mečevima apsolutno pokazao da zaslužuje mesto u početnoj postavi. Lacio u prvom kolu (31. avgust u 18 časova) čeka težak ispit i gostovanje Milanu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track