VENGER: Sančez nije spreman, ali će pokazati pravo lice
Foto: Fonet

Ne brine ga loša forma

VENGER: Sančez nije spreman, ali će pokazati pravo lice

Fudbal -
Sančez je iz Barselone prešao u londonski klub u ovom prelaznom roku u transferu vrednom 42 miliona evra, ali na početku sezone nije pokazao igre kakve se od njega očekuju

LONDON - Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je danas da ga ne brinu slabe igre najvećeg pojačanja Aleksisa Sančeza na startu Premijer lige i u narednom periodu najavio je bolje partije Čileanca.

Sančez je iz Barselone prešao u londonski klub u ovom prelaznom roku u transferu vrednom 42 miliona evra, ali na početku sezone nije pokazao igre kakve se od njega očekuju.

"Aleksis ovom trenutku nije dovoljno fizički spreman, ali me to ne brine previše. Kada bude u potpunosti spreman bolje će igrati i to ide jedno s drugim. Verujem da će vratiti poverenje svih i pokazati zašto je doveden", rekao je Venger novinarima.

Francuski stručnjak je takođe objasnio odluku da napadača Olivjea Žirua ostavi na klupi protiv Evertona (2:2), koji je zamenio na poluvremenu Sančeza.

"Imam veliki izbor u napadu, tako da neke mogu da odmorim. Odlučio sam da to bude Žiru, koji je imao kratak odmor posle Svetskog prvenstva. Znao sam da će u drugom poluvremenu uneti živost i bili smo opasniji. NJegovo prisustvo je veoma važno za tim", zaključio je Venger.

Arsenal u trećem kolu Premijer lige igra protiv Lestera u gostima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track