Evandro: Neću ponovo šutirati penal
Foto: Kurir

Evandro: Neću ponovo šutirati penal

Fudbal -
Brazilski fudbaler ne oseća pritisak jer je u prethodnom derbiju promašio penal

BEOGRAD - Brazilski fudbaler Evandro Gebel rekao je, uoči prvog meča polufinala Kupa protiv Partizana, da ne oseća pritisak jer je u prethodnom derbiju promašio penal, ali da ne veruje da će ponovo izvoditi jedanaesterac ako do njega dođe.

"Ne, ne verujem da ću ja biti taj koji će izvesti penal ukoliko ga sudija dosudi", rekao je Evandro na konferenciji za novinare na Marakani i objasnio da je "penaldžija" Kadu koji je ovog proleća realizovao oba udarca sa 11 metara.

Brazilac je istakao da to nije najvažnije i da je u prvom planu pobeda njegovog tima.

"Srećan sam što sam, bez obzira na promašeni penal, dobio novu šansu da pomognem Crvenoj zvezdi da pobedi. Znam koliko svima u klubu znači derbi, svesni smo koliko nam je ova pobeda potrebna i uveren sam da ćemo je ostvariti. Ipak, mislim da će definitivna odluka pasti u revanšu", naveo je on.

Evandro tvrdi da crveno-beli nemaju potrebe da mnogo toga menjaju u igri u odnosu na prethodne mečeve u kojima je rezultat na strani rivala.

"Potrebno je da igramo isto kao do sada, ali da imamo malo više sreće. I na presudnim derbijima smo stvarali šanse, ali smo ih promašivali. Zato je važno da budemo skoncentrisani i ne razmišljamo o tome koliko dugo nismo pobedili Partizan", poručio je Evandro.

On je rekao da se ne plaši oštrih startova fudbalera Partizana, ali da se nada da će, za razliku od jednog od prethodnih derbija, ovaj put odigrati ceo meč.

Prva polufinalna utakmica Kupa Srbije Crvena zvezda - Partizan igra se sutra od 19 sati na Marakani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track