NASTAVLJA SE PAD: Španija nije samo izgubila, već nije imala ni šut u gol
Foto: Beta/AP

Gde je kraj?

NASTAVLJA SE PAD: Španija nije samo izgubila, već nije imala ni šut u gol

Fudbal -
"Crvena furija" je postala neprepoznatljiva od početka Mundijala, pa sve do sada

Španija je imala jedno od najgorih mundijalskih iskustava u istoriji fudbala, jer je na turniru na kojem je branila titulu takmičenje završila već u prvom kolu, i to sa dva poraza.

Novi ciklus španske reprezentacije je počeo ovog septembra, prijateljskom utakmicom protiv Francuske, međutim stvari nisu krenule na bolje, naprotiv!

Upisan je poraz od 1:0, ali da stvar bude još gora, Španci su potpuno podbacili na terenu, više nego što rezultat pokazuje.

Naime, i dalje aktuelni prvak Evrope u fudbalu, tokom 90 minuta nije uputio niti jedan šut u okvir gola Francuza! Ovako nešto je bilo nezamislivo do pre samo par meseci, uzimajući u obzir igru i kvalitet igrača u španskom sastavu.

Najviše kritika "primio je" Dijego Kosta, snažni napadač Čelsija koji je blistao prošle sezone, te koji je za Čelsi postigao 4 gola na tri ligaška meča, dok za Španiju još uvek nije postigao gol nakon 5 mečeva.

Svoj sledeći meč, Španija igra u okviru kvalifikacija za EURO 2016. godine, na svom terenu protiv selekcije Makedonije 8. septembra, a teško da će dobiti bolju priliku da poprave stanje stvari, od tog meča.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track