BRAZILAC MU OPROSTIO: Pogledajte srdačan zagrljaj Nejmara i Zunige
Foto: Printskrin

Dva meseca posle grubog prekršaja Kolumbijca

BRAZILAC MU OPROSTIO: Pogledajte srdačan zagrljaj Nejmara i Zunige

Fudbal -
Zuniga je pre dva meseca na Mundijalu grubo startovao na Nejmaru tokom meča dve selekcije u četvrtfinalu SP. Nejmar je na nosilima iznet sa terena, a zbog povrede propustio je završnicu Mundijala i morao je da odsustvuje sa terena više od mesec dana

MAJAMI - Kapiten Brazila Nejmar i Kolumbijac Huan Kamlio Zuniga srdačno su se pozdravili uoči prijateljskog meča dva tima odigranog u Majamiju.Zuniga je pre dva meseca na Mundijalu grubo startovao na Nejmaru tokom meča dve selekcije u četvrtfinalu SP. Nejmar je na nosilima iznet sa terena, a zbog povrede propustio je završnicu Mundijala i morao je da odsustvuje sa terena više od mesec dana.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Brazilski navijači su Zunigi pretili smrću, a Kolumbijac se potom izvinio za svoj nesportski potez. Brazil i Kolumbija su sinoć odigrali prijateljski meč, a svi su s nestrpljenjem očekivali kako će izgledati susret Nejmara i Zunige. Uoči utakmice dvojica kapitena su se rukovala, a Nejmar je potvrdio da je oprostio Zunigi. Brazil je zagrlio Kolumbijca kao da se ništa nije dogodilo. Brazil je pobedio 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Nejmar u 83. minutu.

http://www.youtube.com/watch?v=2_4e7V33EI4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track