Najnovije vesti

Grant: I Real gubi prednost, pa nije loš
Foto: KURIR

Nije sve tako crno

Grant: I Real gubi prednost, pa nije loš

Fudbal
I dalje smo prvi na tabeli i nemamo nameru da se toga odreknemo. Pobedili smo na prethodne dve utakmice, a dominirali u remijima, rekao je Grant
BEOGRAD - Trener Partizana Avram Grant, dan posle poraza u polufinalu Kupa od Crvene zvezde 2:0, kaže da je najvažnije da se ekipa brzo oporavi i skrene misli na naredne četiri utakmice u prvenstvu.

"I dalje smo prvi na tabeli i nemamo nameru da se toga odreknemo. Pobedili smo na prethodne dve utakmice, a dominirali u remijima", rekao je Grant novinarima u Sportskom centru Teleoptik.

Izraelski stručnjak je trku Partizanovu poziciju na tabeli uporedio sa Realom.

"Ja nisam jedan dan u fudbalu, dešava se da se smanji prednost koju jedna ekipa ima. Evo, i Real je nedavno imao 13 bodova više od Barselone, a sada je samo šest. Naš cilj je da dobijemo sve četiri naredne utakmice u prvenstvu i u dobroj atmosferi dočekamo revanš poliufinala Kupa".

Grant je dodao da ima podršku Uprave, a navijačima poručio da nije samo njima teško posle poraza.

"Nikada nisam prebacivao odgovornost na druge, jer je trener uvek glavni krivac. Navijači nisu jedini kojima je teško, teško je i meni, ali, oni ne mogu da kažu da smo juče igrali loše. Znam da ni moji prethodnici u početku nisu imali podršku na početku rada", poručio je Grant.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...