Anelka pozdravio zvezdaše

Anelka pozdravio zvezdaše

Fudbal -
Francuski fudbaler poslao pismenim putem pozdrav navijačima crveno-belih

Pismo iz Kine.

Bivši francuski reprezentativac i član velikih evropskih klubova Nikolas Anelka, koji trenutno zajedno s nesuđenim pojačanjem Crvene zvezde Mariom Božićem nastupa za kineskog prvoligaša Šangaj Šenhua, poslao je veliki pozdrav svim navijačima beogradskog kluba.
Odmah po dolasku u Kinu, bivši igrač Slovana i izraelskog Aštoda najboljeg prijatelja pronašao je u Nikolasu, kome je ispričao dosta toga o crveno-belima i atmosferi koju prave njihovi navijači. Iako nerado priča za medije, trenutno najpoznatija fudbalska zvezda najmnogoljudnije zemlje na svetu ispisao je pozdrav za sve pristalice crveno-belih i prisetio se atmosfere koja je na našem najvećem stadionu vladala na utakmici između reprezentacije Srbije i Francuske u kvalifikacijama za SP 2010. godine u Južnoj Africi.
- Sećam se utakmice u Beogradu, ponajviše paklene atmosfere i izuzetno jakog srpskog tima. Navijači su mi ostali u sećanju kao izuzetno privrženi svom nacionalnom timu, i to je za nas bila najteža utakmica u grupi. Radovali smo se tom jednom osvojenom bodu, jer je veoma teško vratiti se iz Beograda kao pobednik - evocirao je sećanja na duel sa Srbijom Anelka.
(S.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track