Spartak spreman za OFK Beograd

Spartak spreman za OFK Beograd

Fudbal -
Nadam se da ćemo uspeti da prekinemo golgeterski post koji nas prati u prolećnom delu prvenstva", ppručio je trener Ilija Dobrić

BEOGRAD - Pomoćni trener Spartaka iz Subotice Ilija Dobrić rekao je da su se fudbaleri tog kluba dobro spremili za sutrašnju utakmicu protiv OFK Beograda u 21. kolu Super lige Srbije.

"Dolazi nam izuzetno kvalitetna ekipa koja ima nekoliko iskusnih pojedinaca među kojima je i naš bivši igrač Nemanja Nikolić. Mi smo veoma dobro radili i nadam se da smo se dobro spremili. Nadam se da ćemo uspeti da prekinemo golgeterski post koji nas prati u prolećnom delu prvenstva", preneo je Dobrićeve reči sajt kluba.

Napadač Subotičana i mladi reprezentativac Srbije Đorđe Despotović kazao je da je OFK kvalitetna ekipa, ali da se on i njegovi saigrači mogu nadati pobedi.

"Očekuje nas teška utakmica sa kvalitetnim protivnikom. Znamo da je OFK veoma ofanzivna ekipa, ali bez obzira na to možemo se nadati novoj pobedi na našem stadionu. Malo smo golova dali u prvenstvu, međutim dobro radimo na treninzima i verujem da ćemo uz veći trud popraviti ofanzivu i realizaciju", kazao je Despotović.

Subotičani će protiv "romantičara" igrati bez napadača Nemanje Čovića koji se povredio na meču sa Novim Pazarom u pretprošlom kolu i završio sezonu.

Spartak dočekuje OFK sutra u 14.45 na Gradskom stadionu u Subotici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track