(VIDEO) LEO OPSOVAO VELIGTONA: Fudbaler Malage potom patosirao Mesija
Foto: Reuters

Incident u Malagi

(VIDEO) LEO OPSOVAO VELIGTONA: Fudbaler Malage potom patosirao Mesija

Fudbal -
Velington je zgrabio Mesija za lice i odgurnuo, a Argentinac je pao na teren. Došlo je koškanja igrača, a Velington i Pike su dobili po žuti karton

MALAGA - Fudbaleri Malage i Barselone igrali su bez golova na meču petog kola Primere.Utakmica je prošla bez golova, a posebno je bila razočaravajuća igra katalonskog tima. Barselona tokom celog meča nije uputila šut u okvir gola Malage, iako su imali loptu u posedu više od 70 odsto.Međutim, meč je obeležio sukob igrača Malage Veligtona i fudbalera Barselone Lionela Mesija. Velington je zgrabio Mesija za lice i odgurnuo, a Argentinac je pao na teren. Došlo je koškanja igrača, a Velington i Pike su dobili po žuti karton.

http://www.youtube.com/watch?v=hzkk-Mdi6Q4
Veligton je rekao da je bio isprovociran da odgurne Mesija, jer ga je argentinski reprezentativac nazvao pogrdnim imenom.

"U jednom duelu sam pokušao da ga zaustavim, slučajno sam ga zakačio po licu. Nisam imao nameru. Onda mi je prišao i nazvao me sinom prostitutke. Zato sam ga odgurnuo, ali to su stvari koje ostaju na terenu", rekao je Veligton.

On je dodao da je zadovoljan kako je Malaga odigrala protiv Barselone, koja je posle četiri vezane pobede doživela prvi remi u šampionatu.

"Pokušali smo da prenesemo na teren ono što smo radili poslednjih nekoliko dana. Znali smo da će biti teško. Morali smo da radimo i svih 90 minuta da trčimo i borimo se. Mogli smo čak i da postignemo gol", rekao je 35-godišnji defanzivac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track