Krasić u Liverpulu?

Da i njemu svane

Krasić u Liverpulu?

Fudbal -
Italijanski Juventus ponudiće našeg fudbalera u zamenu za Urugvajca Luisa Suareza

Novi Srbin u crvenom!Srpski fudbalski internacionalac, član torinskog Juventusa Miloš Krasić, mogao bi da nastavi karijeru u Liverpulu! Kako prenose italijanski mediji (a ne navode da je reč o prvoaprilskoj šali), čelnici Juventusa ozbiljno razmišljaju o angažmanu urugvajskog reprezentativca Luisa Suareza, koji nosi dres kluba sa Enfilda.

Čelnik „stare dame“ Bepe Marota spreman je da odmah započne pregovore o angažmanu odličnog napadača jer ne želi da neki drugi evropski gigant bude brži od njegovog kluba. U to ime spremljena je i prva ponuda, u kojoj se, kao deo paketa, uz nepoznatu količinu novca, nalazi i Miloš Krasić.

Nije tajna da je „srpski Nedved“, kako su ga prozvali po dolasku u Torino, daleko od prvog tima i da nije u planovima trenera Antonija Kontea za sledeću sezonu, kao ni da nije zadovoljan statusom koji ima. Iako priča deluje prilično nestvarno, jer je teško zamisliti da će se Liverpul odreći jednog od najboljih igrača u sezoni, u Juventusu smatraju da će uspeti u svojoj nameri, jer je Suarez u proteklom periodu imao prilično problema u Engleskoj i u više navrata je označavan kao rasista.

Kum nije preporukaPre Miloša Krasića, dres Liverpula nosio je njegov kum Milan Lane Jovanović, kome dani na Enfildu sigurno nisu ostali u lepom sećanju. Nema sumnje da bi Krasiću prijalo da promeni sredinu i na Ostrvu pokuša da dokaže da je igrač za najveće klubove, ali je pitanje kakav odnos gazde crvenih imaju prema srpskim fudbalerima posle neuspele Jovanovićeve epizode.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track