(VIDEO) NOVI KIKS VIDIĆA : Debakl Intera i tri remija u Seriji A
Foto: Printscreen

Prvi poraz neroazura

(VIDEO) NOVI KIKS VIDIĆA : Debakl Intera i tri remija u Seriji A

Fudbal -
Fudbaleri Intera doživeli su debakl u italijanskoj Seriji A, pošto su u 5. kolu, na svom terenu, poraženi od Kaljarija sa 4:1, a srpski defanzivac Nemanja Vidić je ponovo skrivio penal

MILANO - Fudbaleri Intera doživeli su debakl u italijanskoj Seriji A, pošto su u 5. kolu, na svom terenu, poraženi od Kaljarija sa 4:1.To je prvi praz "neroazura" u prvenstvu, a domaći tim je od 27. minuta imao igrača manje pošto je drugi žuti karton dobio Nagatomo.

Kaljari je poveo već u 10. minutu, golom Saua, da bi osam minuta kasnije Inter izjednačio Osvaldo. Međutim, u nastavku meča Albin Ekdal postiže het-trik kojim Kaljari stiže do ubedljivog trijumfa na stadionu Đuzepe Meaca. Ekdal je mrežu "neroazura" zatresao u 29, 34. i 44. minutu. Nemanja Vidić je ponovo nije imao svoj dan. Srpski defanzivac je 42. minutu napravio i penal, ali je golman Intera Samir Handanović odbranio udarac Kosua.

Milan takođe nije slavio u 5. kolu, pošto je igrao nerešeno sa Ćezenom - 1:1. "Rosoneri" su tako vezali treći meč bez pobede. Suči je doneo prednost domaćinu već u 10. minutu, ali je Milan izjednačio devet minuta kasnije preko Ramija. I na tom meču je viđen crveni karton, pošto je Zapata isključen u 73. minutu. Torino i Fiorentina su takođe remizirali rezultatom 1:1. Domaćin je poveo preko Fabija Kvaljarele u 62. minutu, da bi Babakar u 78. doneo bod ljubičastima. Nikola Maksimović je odigrao ceo meč za Torino, dok Nenad Tomović nije dobio šansu kod gostiju. Pobednika nije bilo ni u duelu fudbalera Kjeva i Empolija. Domaćin je poveo golom Međiorinija u 50. minutu, ali je devet minuta kasnije izjednačio Pučiareli za konačnih 1:1. Ivan Radovanović je odigrao ceo meč za Kjevo.Nešto ranije, u prvom meču dana, Napoli je na strani savladao Sasuolo sa mininalnih 1:0. Pobedonosni gol za goste postigao je Kaljehon u 28. minutu.Serija A, rezultati:Nedelja:Sasuolo - Napoli 0:1Ćezena - Milan 1:1Kjevo - Empoli 1:1Inter - Kaljari 1:4Torino - Fiorentina 1:1Đenova - Sampdorija (20:45)

Subota:Roma - Verona 2:0Atalanta - Juventus 0:3.

Ponedeljak:Udineze - ParmaPalermo - Lacio.

Tabela: Juventus i Roma po 15 bodova, Udineze 9, Sampdorija, Inter, Milan i Verona po 8, Napoli 7, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track