ITALIJANI OPLELI PO SRBINU: Vidić igra za Inter, a donosi sreću Milanu i Juventusu
Foto: Reuters

Tvrde da je Nemanja najgori transfer leta

ITALIJANI OPLELI PO SRBINU: Vidić igra za Inter, a donosi sreću Milanu i Juventusu

Fudbal -
Vidić je uoči početka sezone stigao u Inter iz Mančester junajteda. On je odigrao četiri utakmice za Inter, ali je na tri bio najlošiji u svom timu

MILANO - Italijanski mediji opleli su drvlje i kamenje po novom fudbaleru Intera Nemanji Vidiću tvrdeći da je milanski klub napravio veliku grešku angažovanjem srpskog igrača.Vidić je uoči početka sezone stigao u Inter iz Mančester junajteda. On je odigrao četiri utakmice za Inter, ali je na tri bio najlošiji u svom timu.Srbin je protiv Torina bespotrebno dobio crveni karton zbog sarkastičnog aplaudiranja glavnom sudiji, a i skrivio je penal (0:0). On je potom svojom greškom poklonio bod u remiju protiv Palerma (1:1). Vidić je zatim bio najlošiji igrač u ekipi Intera u porazu od Kaljarija (1:4), a i skrivio je penal.

"Vidić je najlošije počeo sezonu u novom klubu od svih transfera u ligama petice", rekao je italijanski novinar Mateo Boneti.

Italijanski mediji navode da navijači Junajteda slave što je Vidić napustio "Old traford" na vreme. Takođe, Italijani ističu da slave i navijači Milana i Juventusa, koji tvrde da Srbin igra za Inter, ali osvaja srca navijača drugih timova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track