BLOG UŽIVO: Trener Rome: U Torinu su kazneni prostori veći

Najnovije informacije iz sveta sporta

BLOG UŽIVO: Trener Rome: U Torinu su kazneni prostori veći

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu

23:50 - Martino: Di Marija kupljen ispod ceneSelektor reprezentacije Argentine i doskorašnji trener Barselone Herardo Martino smatra da je Mančester Junajted jeftino platio Anhela Di Mariju.Argentinski vezni fudbaler je najskuplje pojačanje u istoriji kluba pošto je plaćen 77 miliona evra Realu, ali Martino smatra da je Junajted obavio odličnu kupovinu.„Klub ga je kupio jeftino jer je svestran igrač, može da se prilagodi na bilo koju poziciju u veznom redu, bilo da je u sredini ili na krilu. Anhel je jedan od najvažnijih igrača Argentine“, istakao je Martino.

23:00 - Barzalji u autu mesec danaŠtoper Juventusa Andrea Barzalji, zbog povrede pete, pauziraće mesec dana.

22:20 - Košarkašice SAD šampionke svetaKošarkašice Sjedinjenih Američkih Država ovojile su zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Turskoj, pošto su u finalu pobedile selekciju Španije sa 77:64. Amerikanke su ovom pobedom odbranile titulu šampiona sveta, a došle su ukupno do devete zlatne medalje na prvenstvima sveta. Najefikasnija u pobedničkoj ekipi bila je Maja Mur sa 18 poena, dok je u redovima Španije najbolja bila Sančo Litl sa 16 poena.

22:00 - Trener Rome: U Torinu su kazneni prostori većiTrener Rome Rudi Garsija rekao je posle poraza svog tima od Juventusa da je suđeno u korist "Stare dame" i da su kazneni prostori u Torinu "širi nego na drugim stadionima".Trener Rome Rudi Garsija isključen je u prvom poluvremenu, kada je signalizirao sudiji Đanluki Rokiju da svira violinu, u momentu u kojem je arbitar dosudio sporan penal u korist Torineza. Pol Pogba je fauliran, ali gornja slika dokazuje da je prekršaj napravljen van 16 metara."Šteta je što su u Torinu kazneni prostori malo veći nego na drugim stadionima", rekao je Garsija posle meča.Ipak, uspešni trener priznao je da nije samo sudija skrojio konačan rezultat. Za poraz je prvenstveno okrivio i svoje igrače."Bilo je mnogo incidenata, ali smo izgubili zbog svojih grešaka, jer nismo pogodili iz dve dobre šanse i primili smo iz dva prekida", rekao je Garsija, pa ipak "pecnuo" sudije i domaćina.Prema njegovom mišljenju, i jedan i drugi tim su mogli da odigraju bolji meč."Obe ekipe u stanju su da igraju kvalitetniji fudbal".

21:20 - Pobede Espanjola i ViljarealaFudbaleri Espanjola pobedili su Real Sosijedad sa 2:0 u sedmom kolu šampionata Španije, dok je Viljareal bio bolji od Selte sa 3:1. Drugu pobedu i sva tri boda Espanjolu su golovima doneli Lukas u sedmom i Kristijan Stuani u 92. minutu. Posle sedam odigranih utakmica Espanjol je osmi na tabeli Primere sa devet bodova, dok je Real Sosijedad na 15. mestu sa pet bodova. Viljareal je na gostovanju bio bolji od Selte sa 3:1. Golove za pobedničku ekipu postigli su Moises Gomes u 32. i 35. minutu i Mario Gaspar u 91. minutu, a jedini gol za Seltu postigao je Larivej u 44. minutu. Viljareal je na sedmom mestu sa 11 bodova, dok je Selta šeta sa bodom više.

20:30 - Vaterpolisti Radničkog bolji od PartizanaNa debiju u regionalnoj Triglav vaterpolo ligi, Radnički iz Kragujevca nadigrao je Partizan, rezultatom 8:4. Najefikasniji u ekipi Radničkog bili su Filip Trajković i Marko Ćuk sa po dva gola, a po jednom su se u strelce upisali Aleksandar Ćirić, Dušan Marković, Srđan Vuksanović i Marko Petković. Na drugoj strani, i mladi Nikola Jakšić bio je dvostruki strelac, a po jedan gol dali su Lukas Gilen i Đorđe Lazić. U ostalim utakmicama grupe A postignuti su sledeći rezultati: Primorje – Jaran (Split) 16:4, POŠK – Budva 11:8, Mladost – Branik 26:4. Grupa „B“: Primorac – Vojvodina 6:6, Jadran (HN) – Medveščak 11:4, Mornar – Jug 8:16, a Crvena zvezda je bila slobodna.

20:00 - Menhengladbah prepustio drugo mestoU nedeljnim mečevima nemačke Bundeslige Volfsburg je pobedio Augzburg, dok su remizirali Borusija Menhengladbah i Majnc. Volfsburg je minimalnim rezultatom pobedio Augzburg na svom terenu, a strelac jedinog pogotka bio je Naldo u 58. minutu, posle povratne lopte Junga. Volfsburg je tako stigao do 11 bodova i nalazi se na sedmom mestu, dok je Augzburg skupio dva boda manje.U drugom meču dana bodove su podelili Menhengladbah i Majnc, dve ekipe koje igraju odlično ove sezone. Rezultat je bio 1:1, a domaće je u vođstvo doveo Kruse već u 15. minutu. Ipak, konačan rezultat i bod Majncu doneo je Hofman samo 16 minuta kasnije. Ovim remijem Borusija je prepustila treće mesto Hofenhajmu koji ima isto 13 bodova, ali bolju gol razliku, dok je Majnc ostao šesti sa 11 bodova. Subota: Bajern – Hanover 4:0 (3:0), Borusija Dortmund – Hamburg 0:1 (0:1), Bajer Leverkuzen – Paderborn 2:2 (1:1),Hofenhajm – Šalke 2:1 (2:0),Verder – Frajburg 1:1 (1:1), Ajntraht - Keln 3:2 (1:1). Nedelja: Volfsburg - Augzburg 1:0 (0:0), Borusija Menhengladbah - Majnc 1:1 (1:1). Petak: Herta - Štutgart 3:2 (1:1).

19:35 - Košarkašice Australije osvojile bronzu na SPŽenska košarkaška reprezentacija Australije osvojila je bronzanu medalju na prvenstvu sveta pošto je u utakmici za 3. mesto ubedljivo savladala domaću selekciju Turske sa 74:44 (17:4, 21.15, 16:7, 20:18).

19:15 - Sjajni Jokić MVP prvog kola ABA ligeKošarkaš Mega Vizure Nikola Jokić proglašen je za najkorisnijeg igrača prvog kola ABA lige. Supertalentovani centar prvi put u karijeri je dobio laskavo priznanje, a na startu regionalne lige bio je najzaslužniji za pobedu Mega Vizure nad MZT-om i to posle produžetka. Jokić je postigao 27 poena i imao 15 skokova i četiri asistencije za indeks korisnosti od 44. Njegove sjajne partije od prošle sezone nisu prošle nezapaženo, već je ovog leta draftovan od strane Denvera kao 41. pik.

18:40 - Veron novi predsednik EstudijantesaBivši fudbaler Mančester Junajteda Argentinac Huan Sebastijan Veron izabran je za novog predsednika argentinskog Estudijantesa de la Plate.Veron, koji je u karijeri igrao za Boku Juniors, Sampdoriju, Parmu, Lacio Čelsi i Inter osvojio je 70 odsto glasova prilikom izbora za prvog čoveka Estudijantesa, pobedivši tako dosadašnjeg čelnika tog kluba Enrikea Lombardija. Tridesetdevetogodišnji Veron koji će na mestu predsednika biti tri godine, ide stopama drugih bivših velikih argentinskih igrača kao što su Danijel Pasarela - bivši predsednik River Plate i Karlos Babington, nekadašnji prvi čovek Uragana.17:40 - Stjepanović drugi na Svetskom kupu u MoskviNajbolji srpski plivač Velimir Stjepanović osvojio je danas drugo mesto na Svetskom kupu u malim bazenima u Moskvi u disciplini 200 metara slobodnim stilom. Stjepanović je na cilju finalne trke zabeležio vreme od 1:43,92 minuta.Pobednik trke bio je Austtralijanac Tomas Frejzerholms rezultatom 1:42,98 minutu.

16:30 - Šmelcer slomio rukuDefanzivni fudbaler Borusije iz Dortmunda Marcel Šmelcer pauziraće najmanje mesec dana zbog preloma kosti desne šake. Šmelcer se povredio tokom subotnjeg poraza od 1:0 protiv Hamburga. Dvadesetšestogodišnji Šmelcer je operisan u subotu uveče i lekar Markus Braun je procenio da će morati da se oporavlja oko cetiri nedelje. Šmelcer je propustio Mundijal u Brazilu zbog povrede kolena, a nije igrao ni na prvim utakmicama sezone zbog problema sa preponama. On je sedmi vezni igrač Dortmunda koji će morati da pauzira, posle Henrika Mktarijana, Marka Rojsa, Jakuba Blaščikovskog, Ilkaja Gundogana, Nurija Sahina i Olivera Kirha.

16:00 - Tošić odbranio titulu na UšćuSrpski automobilista Aleksandar Tošić odbranio je titulu državnog šampiona u klasi pet, iako je zauzeo tek treće mesto na današnjoj kružnoj trci za Veliku nagradu Beograda, koja je posle šest godine pauze vožena na Ušću. U sjajnom ambijentu, pred više od 15.000 gledalaca, Tošić je krenuo sa pol pozicije, ali nije uspeo da je sačuva do kraja, pošto su bolji od njega bili Dragan Stojković i Darko Božilović. "Očekivao sam više od same trke, ali ipak sam zadovoljan što sam ponovo osvojio titulu. Žao mi je što nisam ponovio vreme sa treninga, ali drago mi je što je ovoliko ljudi došlo na Ušće. Moramo da negujemo tradiciju, staza na Ušću ima dušu i nadam se da ćemo i u budućnosti organizovati još ovakvih događaja", rekao je Tošić nakon osvojene sedme titule u karijeri.

15:36 - Martino vraća Teveza u reprezentaciju?Selektor Argentine Herardo Martino izjavio je da bi Karlos Tevez mogao da se vrati u reprezentaciju ako nastavi sa odličnim igrama u Juventusu. Tevez je poslednji put nije igrao za "gaučose" na četvrtfinalu Kopa Amerika 2011. godine, kada je Argentina poražena od Urugvaja posle penala. "Tevezovo odsustvo privlači pažnju, pošto je tako već dve ili tri godine. Vrata nacionalnog tima su otvorena svima, uključujući i njega. Ako nastavi sa ovakvim igrama, verovatno ću ga pozvati. To je samo pitanje vremena, ali ću ja odlučiti kada, on neće biti izabran samo zato što novinari to traže", naglasio je Martino.

15:11 - Veron novi predsednik EstudijantesaBivši fudbaler Mančester junajteda Argentinac Huan Sebastijan Veron izabran je za novog predsednika argentinskog Estudijantesa de la Plate. Veron, koji je u karijeri igrao za Boku Juniors, Sampdoriju, Parmu, Lacio Čelsi i Inter osvojio je 70 odsto glasova prilikom izbora za prvog čoveka Estudijantesa, pobedivši tako dosadašnjeg čelnika tog kluba Enrikea Lombardija. Tridesetdevetogodišnji Veron koji će na mestu predsednika biti tri godine, ide stopama drugih bivših velikih argentinskih igrača kao što su Danijel Pasarela - bivši predsednik River Plate i Karlos Babington, nekadašnji prvi čovek Uragana.

14:45 - Empoli ostvario prvu pobedu od povratka u Seriju AEmpoli je ostvario prvu pobedu od povratka u najjači rang italijanskog fudbala, pošto je u šestom kolu savladao Palermo sa 3:0. Empoli je do prvog trijumfa posle tri nerešene utakmice došao golovima Masima Makaronea u četvrtom, Lorenca Tonelija u 33. i Manuela Pučijarelija u 64. minutu. Palermo tokom celog meča nije uspeo da ugrozi gol Luiđija Sepea, dok je Empoli imao još nekoliko prilika da uveća prednost. Empoli posle nekompletnog Šestog kola ima šest bodova i zauzima 10. mesto, dok je Palermo 19. sa tri boda.

14:21 - Harting ne želi u društvo sa GetlinomOlimpijski šampion u bacanju diska Nemac Robert Harting zatražio je od Međunarodne atletske federacije (IAAF) da ga izbriše sa liste kandidata za izbor atletičara godine, jer ne želi da bude na njoj zajedno sa američkim sprinterom Džastinom Getlinom. Harting je naglasio da ne želi da bude na listi zajedno sa atletičarem koji je od 2006. do 2010. bio suspendovan zbog dopinga. Getlin se našao na listi deset kandidata IAAF kao najbrži sprinter sezone koji je prošlog meseca na mitingu u Briselu istrčao najbolji rezultat godine - 9,77 sekundi. Harting je naglasio da je njegova nominacija "na istoj listi sa Getlinom uvreda ne samo za njega, već i za sve navijače".

14:00 - Odložene sve utakmice u Grčkoj zbog navijačaFudbalske, košarkaške, rukometne i odbojkaške utakmice se neće odigrati ovog vikenda u Grčkoj, jer je danas dan žalosti zbog pogibije jednog navijača. Država žali zbog smrti Kostasa Kaculisa, 46-godišnjeg navijača trećeligaškog fudbalskog kluba Etnikos, koji je preminuo pošto je pretučen 14. septembra na Kritu, na utakmici protiv Irodotosa. Povodom ovog događaja ponovo je pokrenuta debata o nasilju i rasprostranjenoj korupciji u grčkom profesionalnom sportu. Svedoci napada na Kritu su rekli da je mala grupa mladiča koristila boksere i tako nanela Kaculisu povrede glave. On je preminuo u vojnoj bolnici u Atini u ponedeljak. U zatvoru tri osobe čeka suđenje za ubistvo. Kaculis je sahranjen prošle nedelju u rodnom gradu Platanjas, na Kritu.13:40 - Sevilja demolirala DeportivoFudbaleri Sevilje pobedili su na svom terenu Deportivo iz Korunje sa 4:1 u prvoj nedeljnoj utakmici Sedmog kola španske Primere. Strelci za Sevilju bili su Stefan Mbija u 24. i 57. minutu, Karlos Baka u 39. i Vitolo u 63. Jedini gol za Deportivo postigao je Haris Meduljanin u 31. minutu iz slobodnog udaraca. Sevilja je mogla i do ubedljivije pobede, ali je Baka u 68. minutu promašio jedanaesterac, koji je skrivio Herman Luks. Deportivo je tako zabeležio i četvrti uzastopni poraz, pa se i dalje nalaze na poslednjem, 20. mestu sa četiri boda, dok je Sevilja treća sa 16.

13:18 - Konte izostavio BalotelijaSelektor fudbalske reprezentacije Italije Antonio Konte izostavio je sa spiska nacionalnog tima napadača Liverpula Marija Balotelija za mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine. Konte je umesto Balotelija pozvao Gracijana Pelea, koji je u dresu Sautemptona pet puta zatresao mrežu na osam utakmica. Konte neće moći da računa ni na povređene Andreu Pirla i Danijelea de Rosija, a njegovi puleni najpre dočekuju Azerbejdžanu 10. oktobra, a zatim gostuju Maltu tri dana kasnije.Spisak reprezentacije Italije:Golmani: Bufon (Juventus), Perin (Đenova), Sirigu (PSŽ).Odbrana: Bonući, Kjelini, Ogbona (Juventus), Darmijan (Torino), De Šiljo (Milan), Paskval (Fjorentina), Ranokija (Inter), Rugani (Empoli).Sredina terena: Akvilani (Fjorentina), Bonaventura (Milan), Kandreva (Lacio), Florenci (Roma), Markizio (Juventus), Parolo (Lacio), Poli (Milan), Mota, Verati (PSŽ).Napad: Destro (Roma), Đovinko (Juventus), Imobile (Borusija Dortmund), Osvaldo (Inter), Pele (Sautempton), Zaza (Sasuolo).12:49 - Šarapova osvojila turnir u PekinguRuska teniserka Marija Šarapova osvojila je WTA turnir u Pekingu, pošto je u finalu pobedila Čehinju Petru Kvitovu 6:4, 2:6, 6:3. Ovo je bio osmi međusobni duel ruske i češke teniserke, a šesti trijumf Šarapove. Ruskinja je trijumfom u Pekingu stigla do četvrte titule u sezoni, a 33. u karijeri. Kvitova je ostala na tri titule ove godine, a u karijeri ukupno ima 14 WTA trofeja. Šarapovoj je za pobedu pripalo 1.000 bodova i 918.000 dolara, a Kvitovoj 650 poena i 459.633 dolara. Turnir u Pekingu igrao se za nagradni fond od 5.427.105 dolara.12:25 - Kedira od januara u Arsenalu?Fudbaler Reala i nemački reprezentativac Sami Kedira nastaviće karijeru u londonskom Arsenalu. Kedira ima ugovor sa Realom do kraja sezone, ali pošto ne želi da produži saradnju madridski klub odlučio je da ga proda. Interesovanje za Kediru pokazali su Mančester siti i Čelsi, ali je Nemac odlučio da nastavi karijeru u Arsenalu. Kedira je u Real stigao iz Štutgarta 2010. godine, a za reprezentaciju Nemačke odigrao je 51 utakmicu11:56 - Peti: Čelsi je prejak za ArsenalBivši fudbaler Arsenala i Čelsija Emanuel Peti rekao je da je tim Žozea Murinja prejak za ekipu Arsena Vengera. Čelsi i Arsenal sastaju se u nedelju u derbiju Premijer lige. "Nemojte pogrešno da me shvatite, Arsenal ima igrače koji su sjajni sa loptom. Ali kada izgube posed, onda nastaje problem. Kada mogu da kontrolišu utakmicu, onda su odlični. Ali ne daju dovoljno golova iz prekida, a Čelsi je u tim situacijama uvek pretnja. Nekada mi deluje da Arsenal ne zna da se brani. Njima nedostaje snaga u ekipi. Čelsi ima sjajan balans u timu, fizički snažnije igrače. Pogledajte njihovu sredinu, tu su Sesk Fabregas i Nemanja Matić. U odbrani su Džon Teri i Gari Kejhil. Arsenal je odličan kada može da spusti loptu na zemlju, ali mislim da je Čelsi u prednosti", rekao je Peti.11:32 - Hamilton: Svi mislimo na BjankijaVozač Mercedesa Britanac Luis Hamilton rekao je da je ekipa ostvarila dobar rezutlat na trci F1 za VN Japana, ali da su svi zabrinuti za stanje vozača Marusije Francuza Žila Bjankija, koji je bez svesti prebačen u bolnicu nakon udesa. "Teška trka je za nama... Uslovi su bili izuzetno teški. Ovo je dobar rezultat za ekipu, ali svi razmišljamo o Bjankiju. Nadamo se da je on u redu", rekao je Hamilton. U 45. krugu Bjanki je izleteo u krivini 15 na stazi Suzuka i udario u mobilni kran koji je u tom trenutku sklanjao bolid vozača Zaubera Adrijana Sutila iz Nemačke. Francuz je hitno prebačen u bolnicu, pošto je ostao bez svesti. Trka je zbog udesa Bjankija zavaršena šest krugova pre kraja, a pobedu je zabeležio Hamilton, dok je drugi bio njegov klupski kolega Neamc Niko Rozberg. 11:08 - Beri: Old traford više nije baukFudbaler Evertona Garet Beri rekao je da se ekipe više ne plaše gostovanja Mančester junajtedu na "Old trafordu". "Mislim da ne postoji više taj faktor straha na Old trafordu. Meni je trebalo 12 ili 13 godina da pobedim na tom stadionu u utakmici Premijer lige. Ali, mislim da sam poslednje tri utakmice tamo pobedio, jednostavno deluje mi da nije kako je bilo. U isto vreme, mi moramo da poštujemo Junajted. Oni imaju mnogo talenta i ako počnu da igraju u skladu sa istim onda mogu da pobede svakoga", rekao je Beri.10:40 - Kapelo podnosi ostavku zbog kašnjenja plate?Selektor fudbalske reprezentacije Rusije Fabio Kapelo uskoro će podneti ostavku na tu funkciju. Ruski mediji navode da je 68-godišnji italijanski stručnjak spreman da se povuče sa mesto selektora, a kao glavni razlog se navodi kašnjenje plate. Kapelo je produžio ugovor sa FS Rusije do juna 2018. godine, iako je Rusija eliminisana već posle prve faze takmičenja na SP u Brazilu. Generalni sekretar FS Rusije Anatolij Vorobjev demantovao je da je Italijan u sukobu sa prvim čovekom nacionalnog Saveza Nikolajom Tolstihom. Međutim, Kapelo će svoju odluku saopštiti posle mečeva kvalifikacija za EP 2016. protiv Švedske i Moldavije.10:21 - Anćeloti: Ne poredite Rodrigeza i Di MarijuTrener fudbalera Reala Karlo Anćeloti rekao je da ne može da očekuje da će Hames Rodriges igrati kao Anhel Di Marija. Italijanski stručnjak istakao je da Kolumbijac ima različite karakteristike u odnosu na Argentinca. "Hames nije Di Marija. On je drugačiji igrač, sa drugačijim kvalitetima. Zbog toga ga neću koristiti na taj način, jer ne očekujem iste stvari od njega. Njih dvojica imaju različite tehničke karakteristike. Ja sam srećan sa Hamesom, on je koncentrisan na svoj posao. Dobro radi i biće sve bolji", rekao je Anćeloti.

09:39 - Troicki eliminisan u ŠangajuSrpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u glavni žreb Mastersa u Šangaju. Troicki je u poslednjem kolu kvalifikacija poražen od Britanca Džejmsa Vorda 6:4, 6:1. Naš teniser je u prvom kolu kvalifikacija pobedio Marina Matoševića, ali je Britanac uspeo da ga nadigra. Troicki će zaraditi 16 poena za ATP listu i 3.415 dolara i od ponedeljka će napredovati na ATP listi. On je trenutno 152. na ATP listi.09:23 - Jaja Ture: Ja nisam mašinaNajbolji fudbaler Mančester sitija Jaja Ture odgovorio je kritičarima nakon nešto slabijih izdanja u poslednjih nekoliko utakmica. Ture je postigao prvi gol u trijumfu protiv Vile u Birmingemu (2:0), a nakon meča je rekao da je on samo čovek, a ne mašina. "Igram godinama za najbolje evropske ekipe i razumem kritike. Trudim se da dajem svoj maksimum i pomognem ekipi da pobedi. Nije lako jer igramo na svaka tri dana i ljudi moraju da razumeju da ja nisam mašina. Ja sam čovek. Ali nastaviću da se borim jer to rade i moji saigrači", rekao je Ture.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

09:05 - Milojević: Veliko breme smo skinuliTrener košarkaša Mega vizure Dejan Milojević bio je zadovoljan startnom pobedom u ABA ligi protiv skopskog MZT. Mega je u 1. kolu savladala makedonski tim posle produžetka sa 103:95. Milojević je istakao da je novajlijama potrebno vreme da se uklope, pa je zbog toga startna pobeda još vrednija. "Očekivao sam ovakvu utakmicu. Puno nervoze, za devet mladih i novih igrača potrebno je vreme da se uklope ali uspeli smo. Nismo bili dovoljno skoncetrisani u završnici ali uspeli smo da ohladimo glave i produžetak odigramo kao da je meč tek počeo. Drago mi je da smo pobedili, mislim da smo veliko breme skinuli sa ramena. Nadam se da je ovo dobar znak, pobedom smo otvorili sezonu", rekao je Milojević.

08:48 - Krajinović bez glavnog žreba na Mastersu u ŠangajuSrpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u glavni žreb Mastersa u Šangaju. Krajinović je u poslednjem kolu kvalifikacija poražen od ruskog tenisera Teimuraza Gabašvilija 2:6, 6:3, 6:0.08:30 - Berdih: Novak igra u neverovatnoj formiNajbolji češki teniser Tomaš Berdih rekao je da će pokušati da se suprotstavi Novaku Đokoviću u finalu turnira u Pekingu. Finale je na programu danas od 13,30 časova, a Novak vodi 15:2 u međusobnim duelima. "Biće poseban dan za mene. Svaka nedelja kada moram na teren mi mnogo znači jer to znači da igram finale. Igram protiv najboljeg svetskog igrača i to je uvek poseban osećaj. Novak ponovo igra u neverovatnoj formi. On ima sjajan skor ovde u Kini. Biće to novi izazov, novi dan, nova prilika za mene. Izaći ću na teren i pokušati da igram svoj tenis", rekao je Berdih.08:00 - PREGLED SPORTSKIH DOGAĐAJA KOJI SU OBELEŽILI PRETHODNI DAN MOŽETE VIDETI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track