BESPARICA: Fudbaleri večitih rivala su dekintirali!
Foto: Dado

Koliko su para primili igrači Zvezde i Partizana

BESPARICA: Fudbaleri večitih rivala su dekintirali!

Fudbal -
Zvezdaši od početka sezone dobili manje od 500 evra, dok je igračima Partizana na račun legao tek jedan deo starih dugovanja

Nekada su fudbaleri u Crvenoj zvezdi i Partizanu zarađivali na desetine hiljada evra mesečno, a danas jedva imaju za osnovne životne potrepštine. U poslednjih mesec dana nisu videli žutu banku!Kako saznajemo, fudbaleri Zvezde nisu još dobili nijednu platu za tekuću sezonu. Crveno-beli morali su da se zadovolje samo jednim delom premije. Reč je o sumi između 300 i 500 evra. Na Marakani su drastično smanjili ugovore u odnosu na rasipničku politiku prošlih uprava, ali proći će još mnogo vremena dok plate ne budu redovne jer veći deo novca koji pristiže u klub odlazi na servisiranje dugova.U komšiluku je prividno bolja situacija. Od početka sezone fudbalerima Partizana leglo je mnogo više novca nego njihovim kolegama sa druge strane Topčiderskog brda, ali do toga se došlo teškom mukom. Da se u Partizanu nisu odlučili za radikalnu metodu, verovatno bi ostali praznih džepovi.Štrajk crno-belih je urodio plodom, pa su 21. avgusta dobili jednu i po platu. U zavisnosti od fudbalera, to je suma između 5.000 i 25.000 evra. Međutim, fudbalerima iz Humske duguju se plate od aprila i premije još od vremena Avrama Granta! Tako da su oni dobili samo delić obaveza koje klub ima prema njima. Posle 21. avgusta pojedini fudbaleri Partizana dobili su još jednu zaostalu platu. U stručnom štabu nisu videli ni dinara.

Drugo brdo, druga pričaU ČUKI MED I MLEKONa jednom brdu nemaju leba da jednu, a na drugom teku med i mleko! Dok fudbaleri sa Topčiderskog brda ne mogu ni da pretpostave kada će dobiti platu, njihovim kolegama iz Čukaričkog novac leže tačno u dan. Na Banovom brdu plate su redovne, ugovori jaki, pa nikoga ne bi trebalo da iznenadi ako se Brđani u nekoj narednoj sezoni uključe u borbu za titulu. U još jednom beogradskom superligašu novac se isplaćuje redovno. Reč je o Voždovcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track