RAT TRAJE: FSS Zvezdin poziv na žreb za Kup poslao na pogrešan mejl
Foto: Nemanja Pančić

Slučajno ili ne

RAT TRAJE: FSS Zvezdin poziv na žreb za Kup poslao na pogrešan mejl

Fudbal -
Tvrdnju da je u pitanju namerna greška u Zvezdi potkrepljuju činjenicom da su poziv za žreb šesnestine finala Kupa dobili na i-mejl adresu koju regularno koriste, a sada je poziv poslat na “stari” mejl

Sukob na relaciji Crvena zvezda - Fudbalski savez Srbije je nastavljen tako što crveno-beli nisu dobili poziv na žreb za osminu finala Kup Srbije! Zvezda nije imala svog predstavnika na žrebu, a u FSS su se pravdali da je poziv poslat ali na pogrešan mejl.

Na “Marakani” to tumače kao novu bahatost i osionost čelnih ljudi saveza koji na taj način žele da omalovaže ulogu najtrofejnijeg srpskog kluba koji je krenuo u otvorenu kampanju za smenu prvog čoveka FSS Tomislava Karadžića.

Kako kažu u Ljutice Bogdana, kada su pozvali savez i zatražili obrazloženje rečeno im je da je poziv poslat na i-mejl adresu. Međutim crveno-beli tvrde da ne korite tu adresu već šest meseci i da su o tome uredno obavestili administraciju saveza.

Tvrdnju da je u pitanju namerna greška u Zvezdi potkrepljuju činjenicom da su poziv za žreb šesnestine finala Kupa dobili na i-mejl adresu koju regularno koriste, a sada je poziv poslat na “stari” mejl.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track