OKUPLJAJU ŠAMPIONSKU REPREZENTACIJU: Arsenal odbio Bajernovu ponudu za plejmejkera Nemačke
Foto: Reuters

Bajern želi najbolje nemačke fudbalere

OKUPLJAJU ŠAMPIONSKU REPREZENTACIJU: Arsenal odbio Bajernovu ponudu za plejmejkera Nemačke

Fudbal -
Bavarski gigant je poznat po dovođenju najboljih igrača iz domaće "proizvodnje"

Nemačka je ovog leta postala prvak sveta po četvrti put u svojoj istoriji, a shodno tome svim reprezentativcima je porasla cena na fudbalskom tržištu.

Fudbalski klub Bajern, koji donekle ima i monopol u Nemačkoj kada su nemački fudbalski talenti u pitanju, pokušao je ovog leta da svoje redove ojača jednim od najboljih igrača pomenute šampionske generacije Nemačke.

U pitanju je plejmejker Arsenala, Mesut Ozil, koji nakon selidbe iz Madrida ne pruža partije na kakve smo navikli, ali i dalje važi za jednog od najboljih kreativaca sveta. "El Konfidensijal" prenosi da je Bajern letos pokušao da dovede Ozila te poslao i ponudu u London, ali je ta ponuda odbijena.

Ovo je potpuno logičan potez s obzirom da je Bajern generacijama unazad u svom timu imao okosnicu reprezentacije Nemačke, pa su hteli da Ozila pridruže Švajnštajgeru, Geceu, Lamu, Boatengu, Nojeru i ostalim saigračima sa Mundijala.

S obzirom na slabe partije nemačkog plejmejkera, možda narednog leta Venger ipak padne u iskušenje da proda najskuplje plaćenog igrača u istoriji "Tobdžija".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track