Đenova otpustila Marina, na klupu seo Malezani
Foto: KURIR

Promena

Đenova otpustila Marina, na klupu seo Malezani

Fudbal -
Đenova nije pobedila na devet poslednjih mečeva Serije A i sasvim se približila donjem delu tabele. U nedelju je poražena od Intera rezultatom 5:4, potvrdivši da ima najslabiju odbranu u konkurenciji 20 klubova.Đenova

RIM- Italijanski fudbalski prvoligaš Đenova otpustio je trenera Paskvalea Marina, a njegovog prethodnika Alberta Malezanija ponovo vratio na vrelu klupu.

Đenova nije pobedila na devet poslednjih mečeva Serije A i sasvim se približila donjem delu tabele. U nedelju je poražena od Intera rezultatom 5:4, potvrdivši da ima najslabiju odbranu u konkurenciji 20 klubova.Đenova, najstariji fudbalski klub u Italiji, trenutno je samo dva mesta i šest bodova iznad zone ispadanja.

Popularni "crveno-plavi", čiji dres nosi srpski reprezentativac Boško Janković, osam kola pre kraja šampionata moraju da se pomuče kako bi izbegli povratak u niži rang.Smena Marina, koji je nasledio Malezanija u decembru, ove sezone je čak 17.

U Seriji A. Đenova se pridružila Interu, Ćezeni, Novari i Palermu, koji su dva puta promenili trenere, dok je rekorder Kaljari tri puta otpustio šefa stručnog štaba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track