LACIO UJEDINIO LJUTE RIVALE: Srbi i Albanci mogu jesti za istim stolom!
Foto: Kurir štampano

U Rimu se zna red

LACIO UJEDINIO LJUTE RIVALE: Srbi i Albanci mogu jesti za istim stolom!

Fudbal -
Često sam na pripremama sedeo s Lorikom Canom i Etritom Berišom, što je dokaz da između nas i njih ne mora biti zle krvi, istakao srpski fudbaler Filip Ðorđević

Mečevi s Jermenijom u Jerevanu 11. oktobra i tri dana kasnije sa Albanijom u Beogradu dolaze u pravom trenutku za centarfora „orlova“ Filipa Ðorđevića, strelca četiri pogotka za rimski Lacio na poslednje dve utakmice u Seriji A.Iako je duel s Jermenijom prvi na programu, susret sa Albanijom za Ðorđevića je počeo odavno, jer s reprezentativcima crveno-crnih Lorikom Canom i Etritom Berišom deli svlačionicu u Laciju.- Peckamo se, ali oni su momci na mestu i sigurno neće biti zle krvi između nas. Često smo na pripremama sedeli zajedno i tada smo govorili kako Srbi i Albanci mogu da jedu za istim stolom. Igraće svako za svoju ekipu i daće sve od sebe za pobedu, pa nek slavi ko bude bolji - tvrdi Ðorđević.Jermeni će biti oslabljeni za dvojicu najboljih igrača, Henrika Mkitarijana i Juru Movisijana.- Dobro je što neće biti Mkitarijana u njihovom timu, ali u Jermeniji nas očekuje težak meč sa ekipom koja je u prošlom ciklusu pobedila Dansku, a u nekim ranijim kvalifikacijama znala je dosta da namuči velike ekipe - poručio je Ðorđević.

 Balkan nije bure baruta...Filip Ðorđević
Balkan nije bure baruta...Filip Ðorđević

Večni gradLAKO JE NAVIĆI SE NA DOBROPosle Beograda i života u francuskom Nantu, Ðorđević je morao da se „navikava“ na život u Rimu.- Nije teško navići se na život u Rimu. Grad je lep, klub je sjajan, ne vidim gde bih mogao da dobijem bolje uslove da napredujem u karijeri od onih koje sad imam u Rimu - zaključio je Ðorđević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track