Sevilja pobedila Majorku i nastavila seriju uspeha
Foto: KURIR

Beg sa dna

Sevilja pobedila Majorku i nastavila seriju uspeha

Fudbal -
Sada na osmom mestu Primere zaostaje samo pet bodova za Malagom, koja se bori za plasman u Ligu šampiona.Majorka je ostala na 13. poziciji i ima osam bodova više od Saragose, najbližeg pratioca iz zone ispadanja

MADRID - Sevilja je na domaćem terenu savladala Majorku sa 3:1, u poslednjoj utakmici 30. kola fudbalskog prvenstva Španije.Klub iz Andaluzije nastavio je sa dobrim rezultatima i približio se gornjem delu tabele.

Sada na osmom mestu Primere zaostaje samo pet bodova za Malagom, koja se bori za plasman u Ligu šampiona.Majorka je ostala na 13. poziciji i ima osam bodova više od Saragose, najbližeg pratioca iz zone ispadanja.Strelci su bili Negredo u 51, Manu u 62. i Navas u 68. za Sevilju, a Hemed u 74. minutu za Majorku.

Odigrano u nedelju: Sosijedad - Rajo Valjekano 4:0, Valensija - Levante 1:1, Viljareal - Espanjol 0:0, Atletiko Madrid - Hetafe 3:0.

Odigrano u subotu: Barselona - Atletik Bilbao 2:0, Malaga - Betis 0:2, Osasuna - Real Madrid 1:5, Rasing Santander - Granada 0:1, Sporting Hihon - Saragosa 1:2.

Tabela: Real Madrid 78 bodova, Barselona 72, Valensija 48, Malaga 47, Levante 45, Osasuna 43, Atletiko Madrid 42, Sevilja 42, Espanjol 41, itd.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track