ŠVAJNI TAJNO U BEOGRADU: Ana ga upoznala s roditeljima!
Foto: Dragan Kadić

Ivanovićeva privela Švajnštajgera

ŠVAJNI TAJNO U BEOGRADU: Ana ga upoznala s roditeljima!

Fudbal -
Nemački fudbaler i srpska teniserka večerali u zemunskom restoranu sa Aninim bratom Milošem i njegovom devojkom
1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

BEOGRAD - Kapiten Nemačke reprezentacije Bastijan Švajnštajger u tajnosti je posetio Srbiju kako bi se video sa svojom devojkom teniserkom Anom Ivanović i upoznao njene roditelje. Fudbaler je u petak privatnim avionom doputovao u Beograd zbog Ivanovićeve, s kojom je iste večeri posetio jedan prestonički restoran u Zemunu.

Tragom informacije da je osma teniserka sveta na večeri sa svojim dečkom, zaputili smo se na poznatu lokaciju, gde je par već uživao sa prijateljima. Deo lokala u kojem je Ana bila s Bastijanom, bratom Milošem, njegovom devojkom i s još trojicom muškarca bio je zatvoren, a gosti su mogli da popiju piće samo na terasi.

Nakon dva sata, prvo je iz objekta izašlo obezbeđenje, koje je, kad je primetilo prisustvo našeg paparaca, dojavilo da teniserka i njen izabranik odvojeno napuste restoran. Ubrzo je izašla Ana s bratom, a za njom i nepoznati muškarac, koji je lice skrivao rukama dok je ulazio u automobil. Mladić je najverovatnije izašao umesto Bastijana, kog su telohranitelji sproveli na poseban izlaz da bi našoj ekipi zavarao trag.

Krila se od paparaca... Teniserka u automobile
Krila se od paparaca... Teniserka u automobile

Inače, Švajnštajger je zbog povrede slobodan i nema obaveze oko fudbalske reprezentacije, tako da sinoć nije igrao utakmicu s Poljskom, a Ana je samo dan pre njihovog susreta u Beogradu odustala od turnira u Lincu jer se sprema za završni masters u Singapuru, što se poklapa s njegovim dolaskom u prestonicu.

Sporedni izlaz... Obezbeđenje skrivalo Anine prijatelje 00:15 11. oktobar 2014. Zemun
Sporedni izlaz... Obezbeđenje skrivalo Anine prijatelje 00:15 11. oktobar 2014. Zemun

Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt s Ivanovićevom, koja do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Bivša u FrancuskojSara u Parizu radi reklamu za automobileDok Ana i Švajnštajeger uživaju u svojoj ljubavi u Beogradu, Sara Brandner, Bastijanova dojučerašnja devojka, boravi u Parizu, gde poslednjih dana ima slikanje za jednu kampanju za automobile. Tamošnji mediji poznatu manekenku već oslovljavaju „bivša izabranica“ slavnog fudbalera, a ona se još uvek u javnosti nije izjasnila o njihovom raskidu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track