DA NIJE PRETERAO: Ronaldov menadžer ceni Kristijana milijardu evra i tvrdi da je veći i od Džordana
Foto: AP

Niko ne spori njegovu veličinu ali...

DA NIJE PRETERAO: Ronaldov menadžer ceni Kristijana milijardu evra i tvrdi da je veći i od Džordana

Fudbal -
Iako je Portugalac u ovom trenutku i zvanično najbolji fudbaler sveta, njegov menadžer deluje preambiciozno

Kristijano Ronaldo je tekuću sezonu počeo možda i najbolje od svih dosadašnjih kada je individualna statistika u pitanju, i trenutno je ubedljivo prva zvezda svetskog fudbala.

Sve to "prepoznaje" njegov menadžer Horhe Mendeš, inače jedan od najmoćnijih individualaca u modernom fudbalu. Ronaldo je na svega 11 mečeva dao čak 19 golova ove sezone i Mendeš je prezadovoljan što igrač kao on uopšte postoji, ali se čini da je malo preterao svojom nedavnom izjavom.

"Osim što je najbolji fudbaler ikada, on je najveći sportista svih vremena. Ne možete ga uporediti ni sa kim. On je najbolji igrač u najvećem sportu na svetu u kojem je konkurencija veća nego bilo gde drugde. Zbog toga, on je najbolji sportista ikada", rekao je Mendeš u izjavi za "AS".

Potom je dodao da bi otkupna vrednost za Portugalca morala biti milijardu evra s obzirom na način na koji igra i kolika je zvezda, te istakao da biove godine mogao da obori svoj rekord od 60 golova u svim takmičenjima u jednoj sezoni.

Ne sporeći Ronaldovu veličinu, mnogi su Mendeša odmah "podsetili" na velikane iz drugih sportova, poput Majkla Džordana koji bi se mogli nazvati najboljima ikada, ali sumnjamo da će to promeniti javni stav poznatog menadžera.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track