PRPA, BATO: Karadžić beži iz Saveza, uplašio se istrage
Foto: Dado Djilas

Državni organi za petama Tomislavu Karadžiću

PRPA, BATO: Karadžić beži iz Saveza, uplašio se istrage

Fudbal -
FSS kao organizator utakmice odgovoran za vređanje premijera i nemile scene na stadionu Partizana

Dešavanja na utakmici Srbija - Albanija zahtevaju odgovore, a ne ostavke. Tako je Tomislav Karadžić, umesto da iznese istinu o zbivanjima u Humskoj, pokušao da napusti prvu liniju fronta!Zbog čega je Tole u petak došao na sednicu Odbora za hitna pitanja FSS sa idejom da podnese ostavku? Prvom čoveku srpskog fudbala preko glave je huligana i kazni zbog kojih ispašta reprezentacija Srbije, ali to nije ključni razlog. Naime, počela je istraga o pozadini napada na premijera Vučića u direktnom televizijskom prenosu utakmice Srbija - Albanija. Na tu temu moraće da progovore čelnici Saveza, koji su nemušto pokušali da skinu odgovornost koju nesumnjivo imaju. Najlakše je sada otići iz Stare Pazove...Na sednici Odbora za hitna pitanja FSS Karadžić je prilikom obrazlaganja prvobitne odluke o ostavci pominjao probleme, ali zaobišao je ključnu stvar.

- Huligani su nam opet na terenu, oduzimaju nam bodove, ponavlja se Đenova, pa šta će meni to u ovim godinama? Ma, dosta je bilo. Najmanji je problem da ja odem, što ću i učiniti - rekao je Karadžić, svesno zanemarujući priču o napadu na premijera.Najbliži Toletovi saradnici odmah su reagovali. Usledio je razgovor s predsednikom Saveza, posle čega su se čuli drugačiji tonovi u Staroj Pazovi.- Mnogo me je pogodila ova kazna. Razočarao sam se i u neke ljude iz UEFA, nisam verovao da će nas ovako nepravedno kazniti. Nastavljamo s borbom, učiniću sve da nam se poništi kazna o oduzimanju tri boda - pričao je Karadžić.

Nećeš ti nigdeLAKOVIĆEVO UBEĐIVANJEKad je Tomislav Karadžić iskazao želju da ode s funkcije predsednika FS Srbije, odmah je reagovao Zoran Laković. Generalni sekretar Saveza rekao je da tako nešto ne dolazi u obzir, a ubrzo su glas protiv ostavke digli i svi ostali članovi Odbora za hitna pitanja - Ivan Ćurković, Željko Kojić i Goran Milanović. Tole je posle toga rekao da ostaje i nastavlja započeti posao...Toletova odgovornost- Napad na premijera na utakmici koju organizuje FSS- Odgovor na pitanje po čijem nalogu je huligan dobio VIP ulaznicu- Površna osuda incidenta ljudi iz Saveza, što navodi da sve ima pozadinu- Srbija ponovo kažnjena oduzimanjem bodova u kvalifikacijama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track