BLOG UŽIVO: Stjepanović treći na Svetskom kupu u Singapuru
Foto: Fonet Ap

Najnovije informacije iz sveta sporta

BLOG UŽIVO: Stjepanović treći na Svetskom kupu u Singapuru

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:45 - Malaga bolja od SosijedadaFudbaleri Malage pobedili su večeras u San Sebastijanu Real Sosijedad sa 1:0 u poslednjoj subotnjoj utakmici 10. kola španske Primere. Jedini gol na utakmici postigao je Huanmi u 72. minutu utakmice. Real Sosijedadu je ovo osma uzastopna utakmica u prvenstvu Španije na kojoj nije zabeležio pobedu, dok je Malaga vezala četvrtu pobedu. Ranije danas Real Madrid je pobedio Granadu sa 4:0, njehov gradski rival Atletiko savladao je Kordobu sa 4:2, dok je Selta u gostima pobedila Barselonu s 1:0. Malaga posle nekompletnog 10. kola Primere zauzima sedmo mesto sa 18 bodova, dok je Real Sosijedad 17. sa šest.22:00 - Stjepanović treći na Svetskom kupu u SingapuruNajbolji srpski plivač Velimir Stjepanović osvojio je bronzanu medalju u disciplini 200 metara leptir stilom na poslednjem mitingu Svetskog kupa u malim bazenima u Singapuru. Stjepanović je trku završio sa vremenom od jednog minuta, 55 sekundi i 85 stotinki, drugi je bio Japanac Daija Sato, dok je prvo mesto zauzeo Čad Le Klos iz Južne Afrike sa sedam i po sekundi više u odnosu na srpskog plivača. Stjepanović, koji je aktuelni evropski šampion na 200 i 400 metara slobodnim stilom, sutra će učestvovati u trci na 200 metara kraul, dok će se Ivan Lenđer takmičiti na 50 i 100 metara leptir stilom.

21:23 - Metalac do prve pobede u Jadranskoj ligiKošarkaši Metalaca ostvarili su danas prvu pobedu u regionalnoj Jadranskoj ligi, pošto su u Ljubljani savladali Olimpiju sa 70:69 (16:26, 16:20, 20:15, 18:8) u utakmici šestog kola. Metalac je na impresivan način došao do prvog trijumfa u regionalnom takmičenju. Ekipa iz Valjeva je na poluvremenu utakmice šestog kola gubila sa 16 poena, ali je dobrom igrom u drugom delu meča priredila veliko iznenađenje. Valjevce je do pobede predvodio Nemanja Todorović sa 11 poena i osam skokova, a Đorđe Majstorović takođe je postigao 11 poena, ali je imao i četiri uhvaćene lopte. U ekipi Olimpije istakao se Mirza Begić sa 16 poena i pet skokova, dok je Sasu Salin postigao 13. Olimpiji je ovo bio treći poraz i sada zauzima četvrto mesto, dok je Metalac do sutra "skočio" na 11.

19:53 - Srbija treća na turniru u SplituŽenska reprezentacija Srbije u streljaštvu osvojila je danas treće mesto na međunarodnom turniru u Splitu u disciplini vazdušna puška. Tim Srbije predvodila je Andrea Arsović, sa juniorkama Tatjanom Banjac i Sanjom Vukašinović, koje su sa 1.227,6 poena završile na trećoj poziciji. Arsović je imala najbolji pojedinačni rezultat od 414,7 krugova, a učestovalo je 40 takmičarki iz Srbije, Hrvatske, Češke, Crne Gore, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Italije."Zadovoljna sam rezultatom, s obzirom da smo direktno sa finala Svetskog kupa u Azerbejdžanu produžili na turnir u Splitu. Jesam umorna, ali nema predaje, sutra je novo takmičenje za pojedinačnu konkurenciju. Pojedinačno sam imala najbolji rezultat od svih takmičarki, što mi je posebno bitno na startu nove sezone", rekla je Arsović.Prvo mesto osvojila je ekipa Lokomotive iz Rijeke sa 1.234,4 krugova, dok je drugu poziciju zauzeo tim Dalmacija cement iz Solina sa 1.229,1 krugova.

19:15 - Pobede Čukaričkog i NapretkaFudbaleri Čukaričkog pobedili su večeras u Beogradu Mladost iz Lučana sa 1:0, u utakmici 11. kola Super lige Srbije i učvrstili se na četvrtom mestu na tabeli. Čukaričkom je treću uzastopnu prvenstvenu pobedu doneo Igor Matić golom u 69. minutu iz jedanaesterca. Prethodno penal je dosuđen pošto je Stefan Cicmil igrao rukom u šesnaestercu. Crno-beli sa Banovog brda sada imaju 21 bod, dva manje ali i utakmicu više od Crvene zvezde, a Mladost iz Lučana zauzima sedmo mesto sa 16 bodova. Fudbaleri Napretka iz Kruševca pobedili su u Čačku domaći Borac sa 1:0 i ostvarili drugu prvenstvenu pobedu. Jedini gol na utakmici postigao je Bojan Božović u 48. minutu, posle greške Aleksandra Gojkovića. Napredak sada na 12. mestu ima 10 bodova, koliko ima i Borac na 13. mestu. Večeras igraju još Novi Pazar - Radnički iz Niša, a preostale utakmice 11. kola igraju se sutra.

18:57 - Sfaropulos novi trener OlimpijakosaGrčki košarkaški klub Olimpijakos saopštio je danas da je novi trener tima Janis Sfaropulos. Grčki stručnjak je sa atinskim timom potpisao ugovor na dve sezone, a na klupi će zameniti Jorgosa Barcokasa koji je podneo ostavku početkom prošlog meseca. Sfaropulos će debi u Evroligi imati u petak, kada Olimpijakos bude gostivao protiv Crvene zvezde. Tokom karijere vodio je PAOK, Kolosos i Panionios, a bio je pomoćni trener Olimpijakosa, moskovskog CSKA i reprezentacije Grčke. Pored beogradskih i atinskih crveno-belih, u D grupi Evrolige nalaze se Valensija, Laboral, Galatasaraj i Neptunas.

18:20 - Real ubedljiv u GranadiFudbaleri madridskog Reala pobedili su danas u gostima ekipu Granade sa 4:0 (2:0) u 10. kolu španske Primere. Real je ovim trijumfom izbio na prvo mesto na tabeli, sa dva boda više u odnosu na Barselonu, ali i mečom više. Već posle pola sata igre tim Karla Anćelotija je imao dva gola prednosti preko Kristijana Ronalda i DŽejmsa Rodrigeza. U nastavku se Kolumbijac još jednom upisao u strelce, kao i Karim Benzema. Kraljevski klub je posle slabog starta u Primeri vezao šest pobeda u nizu, u kojima su postigli impresivna 33 gola.Granada - Real 0:4 (Ronaldo 2, Rodrigez 31, 87, Benzema 54)

17:07 - Berlin započinje kampanju za domaćina OI 2024, ili 2028.Berlin je najavio da će u ponedeljak započeti trku za organizaciju Olimpijskih igara 2024. ili 2028, - 78 godina nakon što je prestonica Nemačke poslednji put bila domaćin Igara. Pod sloganom "Želimo da igramo", Berlin će započeti medijsku i društvenu kampanju, kao deo inicijative koju su podržali 30 kompanija i 70 ličnosti.Berlinu će u trci za kandidaturu konkurisati još jedan nemački grad - Hamburg. Nemačka olimpijska i sportska konfederacija odlučila je prošle nedelje da podnese kandidaturu za ulogu domaćina Igara 2024. ili 2028, a koji grad će biti kandidat - Berlin ili Hamburg, znaće se 21. marta isuće godine. Pošto bude doneta odluka o gradu kandidatu, sprovešće se referendum, kako bi se obezbedila podrška stanovništva. Međunarodni olimpijski komitet dodeliće organizaciju OI 2024. u septembru 2017.

16:29 - Mojes preuzima Sosijedad?Španski fudbalski prvoligaš Sosijedad zainteresovan je da na mestu trenera angažuje bivšeg menadžera Mančester junajteda Dejvida Mojesa. Sosijedad je nezadovoljan sadašnjim trenerom Hagobom Arasateom, posle izuzetno slabog početka sezone. Pedesetjednogodišnji škotski stručnjak je bez angažmana otkako je aprila ove godine dobio otkaz u Junajtedu, posle svega deset meseci na kormilu tog kluba.

16:15 - Nil Redfern novi trener LidsaTrener Nil Redfern potpisao je jednogodišnji ugovor sa Lidsom i postao četvrti trener koji je u poslednjih pet meseci predvodio taj engleski drugoligaški fudbalski klub. Lids je prošle subote zbog loših rezultata otpustio slovenačkog trenera Darka Milaniča posle samo 32 dana i šest utakmica bez pobede, a Redfern je tada imenovan za privremenog trenera. On je direktor Lidsove fudbalske akademije od 2009. godine, a od tada je u više navrata privremeno preuzimao i prvi tim. Milanič je nedavno izjavio da nije zvanično otpušten i da se nalazi na "plaćenom odsustvu". 15:50 - Perez srušio LiverpulFudbaleri Njukasla pobedili Liverpul 1:0 u 10. kolu engleske Premijer lige. Jedini strelac na utakmici bio je Perez u 73. minutu. Liveprul je ostao na 14 bodova, dok Njukasl ima poen manje. Srpski reprezentativac u dresu Liverpula Lazar Marković nije bio ni na klupi za rezerve.15:40 - Levandovski: Gece svačiji sanFudbaler Bajerna Robert Levandovski izjavio je da je san svakog napadača na svetu da igra sa igračem kao što je Mario Gece. Njih dvojica su izgradili sjajan odnos u Borusiji, pre nego što su prešli u Bajern. "Volim da igram sa Marijom. Njegove tehničke veštine su neverovatne, svaki napadač na svetu samo može da sanja njegove pasove", istakao je Levandovski. Levandovski i Gece će u subotu od 18.30 biti u timu Bajerna koji gostuje Borusiji u okviru Bundeslige. 15:19 - Di Marija: Na terenu bez prijateljaFudbaler Mančester junajteda Anhel Di Marija rekao je da će sva prijateljstva koja ima sa igračima Mančester sitija biti zaboravljena tokom nedeljnog derbija. Argentinac u nedelju od 14.30 na "Etihadu" igra svoj prvi mančesterski derbi, a za rivale će imati saigrače iz reprezentacije Pabla Zabaletu, Martina Demihelisa i Serhija Aguera. "Izgradili smo divna prijateljstva tokom godina i bez obzira na dres koji nosite, uvek ćemo se viđati van terena. Ali, kada ste na terenu, zaboravljate na to. Svako od nas se bori za svoj dres. Kada se sretnemo u tunelu pre utakmice, mislim da ću svakome reći: Ćao i pozdravićemo se, bez obzira da li je to moj bivši saigrač ili dobar pijatelj. To je normalno, dok god se borite za svoj klub i dres kada sudija da znak za početak utakmice", naglasio je Di Marija.

14:55 - Henes izgubio 20 kg u zatvoruBivši predsednik minhenskog fudbalskog Bundesligaša Bajerna Uli Henes, koji je u zatvoru zbog utaje poreza, oslabio je tokom izdržavanja kazne 20 kilograma, rekao je bivši internacionalac Ginter Necer. Necer je posetio nedavnio Henesa, koji u zatvoru u Landsbergu, u blizini Minhena, od juna izdržava troipogodišnju kaznu. Henes je u martu podneo ostavku na mesto predsednika Bajerna, 24 sata nakon sto je osuđen, posto je priznao utaju poreza u iznosu iod 28,5 miliona evra. Necer je rekao da se 62. godišnji Henes dobro oseća i da mu je sam rekao da je od početka služenja kazne izgubio 20 kilograma na težini.

13:55 - Čutura: Idemo na pobedu u IzraeluČlan muške rukometne reprezentacije Srbije Dalibor Čutura optimista je pred sutrašnji meč protiv Izraela u okviru drugog kola kvalifikacija za prvenstvo Evrope 2016. "Idemo na pobedu! Izrael igra kod kuce, što im može biti dodatna snaga da odigraju dobro. Mnogi su se opekli sa njima u zvaničnim mecevima, nadam se da tako neće biti sa nama. Kada smo se okupili, svi smo se složili da ovaj ciklus moramo da završimo sa četiri boda", poručio je Čutura. On je naglasio da jedini minus koji Srbija može da ima u predstojećem meču jeste činjenica da reprezentaciju Irazela predvodi srpski stručnjak Dragan Đukić. Utakmica drugog kola kvalifikacija za EP 2016. u Poljskoj između Izraela i Srbije igra se u Rišon Lecionu u nedelju od 19,45 sati po srednjeevropskom vremenu.

13:35 - Alivodić: Napašćemo PartizanFudbaler Vojvodine Enver Alivodić rekao je da će ta ekipa igrati napadački protiv Partizana u 11. kolu Super lige Srbije, ali i da Novosađane ne smeju da zavaraju nešto slabiji rezultati crno-belih u poslednjim utakmicama. "Očekuje nas teška utakmica, koja je derbi dosadašnjeg dela sezone. Napašćemo ih, jer drugačije ne umemo da igramo. Partizan je favorit, domaćin je, a imao je na domaćoj i evropskoj sceni briljantnih trenutaka", rekao je Alivodić. Uoči utakmice u Humskoj, koja će se igrati u nedelju od 19 časova, Partizan i Vojvodina zauzimaju prvu i drugu poziciju na superligaškoj tabeli sa po 25 bodova. "Ova dva tima su potpuno zasluženo lideri, do sada su pokazali najviše. Mislim da će publika imati priliku da uživa u lepim potezima, a verujem da će naši navijači biti zadovoljniji na kraju", kazao je Alivodić.

13:20 - Dreksler pauzira do kraja godineOfanzivni vezni fudbaler Šalkea Julijan Dreksler pauziraće do kraja godine zbog povrede butnog mišića, zadobijene u pobedi protiv Augsburga u petak od 1:0. Talentovani član nemačke reprezentacije, koja je u julu u Brazilu osvojila titulu prvaka sveta, igrao je svega 11 sekundi od početka meča protiv Augsburga kada je zadobio povredu, za koju je sportski direktor kluba Horst Helt rekao da izgleda ozbiljno. "Izgleda da se radi o ozbiljnoj povredi mišića", rekao je Helt. On je naglasio da ne očekuje da će Dreksler zaigrati do kraja godine.

13:05 - Pelegrini: Junajted nije napredovaoMenadžer Mančester sitija Manuel Pelegrini rekao je da gradski rival Junajted uopšte nije napredovao u odnosu na prošlu sezonu, uprkos pojačanjima. Siti u nedelju od 14.30 dočekuje Junajted u prvom ovosezonskom mančesterskom derbiju, koji oba tima vide kao priliku da napreduju na tabeli, pošto poslednjih nedelja ne mogu da se pohvale konstantnom formom. "Mislim da su im timovi slični, ali mi nismo jači. Junajted je kupio veoma bitne igrače ovog leta, a takođe smatram da trenutna situacija za njih nije laka, zbog novog početka sa novim menadžerima i pridošlim igračima. Ne bih rekao da su napredovali, ali možda se isto desilo sa mnom prošle godine, tako da mislim da su oni sada u sličnoj situaciji", rekao je Pelegrini.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

12:43 - Zvezda Bronovickom plaća 840.000 evra

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić susreo se sa novim problemom, s obzirom da je iz FIFA stigla pravosnažna presuda u vezi sa isplatom duga bivšem igraču Gžegožu Bronovickom od 840.000 evra. "Presuda je konačna i trebalo bi do 24. novembra da isplatimo dug u celosti. Zahvaljujući Nikoli Mijailoviću što je kontaktirao Gžegoža Bronovickog i, naravno, njemu što je izašao u suret Crvenoj zvezdi podelićemo iznos u dve rate. Uplatićemo prvu do 15. novembra, drugu do 15. januara", rekao je Terzić.

12:15 - Venger: Nema agresivnosti u fudbaluMenadžer Arsenala Arsen Venger nezadovoljan je što u modernom fudbalu nedostaje agresivnosti, koja, po njegovom mišljenju, utiče na bolju igru i rezultate. Venger generalno smatra da je otupljena oštrica modernog fudbala, za razliku od onoga pre 30, ili 40 godina. Francuski stručnjak se sa nostalgijom prisetio dana kada se fudbal igrao na ulicama i kada su se dečaci u tokm okruženju kalili i borili se za svoje mesto pod suncem. "Ulični fudbal se u Evropi izgubio. Život je pre 40 godina bio teži, a danas svi imamo suviše zaštitnički odnos prema igračima", rekao je Venger. Venger tu borbenost - koja po njegovom mišljenju nestaje u modernim fudbalerima, vidi u Čileancu Aleksisu Sančezu.

11:50 - Kerol MVP 3. kola EL, Marjanović četvrtiKošarkaš Reala Džejsi Kerol progrlašen je za MVP trećeg kola Evrolige. On je postigao 32 poena u pobedi nad Nižnjim iz Novgoroda (112:83) sa indeks rejtingom 37. Boban Marjanović je zahvaljujući sjajnoj roli u pobedi nad Valensijom (16 poena i 9 nskokova) imao indeks korisnosti 27 i nalazi se na četvrtom mestu najkorisnijih igrača kola.

http://www.youtube.com/watch?v=46ZqBYNj-ZE

11:35 - Milić zbog pijanstva izbačen iz reprezentacijeVršilac dužnosti selektora rukometne reprezentacije Šrbije Dejan Perić saopštio je da golman Strahinja Milić nije otputovao za Izrael na meč kvalifikacija za prvenstvo Evrope zbog nepoštovanja kodeksa ponašanja i narušavanja discipline. "Reprezentativac Strahinja Milić odstranjen je iz reprezentacije zbog nepoštovanja kodeksa ponašanja Rukometnog saveza Srbije i narušavanja discipline, dolaskom u ranim jutarnjim satima, pod dozom velike količine alkohola“, izjavio je Perić i dodao: "Ovakvo ponašanje je nedopustivo, jer biti deo reprezentacije Srbije zahteva poštovanje pravila, discipline i određenog ponašanja". Reprezentativci Srbije otputovali su juče u Izrael gde ih sutra očekuje meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. u Poljskoj.

11:15 - Real i PSŽ žele Uga LorisaAktuelni fudbalski šampion Evrope madridski Real spreman je da za golmana Totenhema Francuza Iga Lorisa ponudi 25,5 miliona evra. Čelnici Madriđana bi želeli da Loris zameni Ikera Kasiljasa, ako ne ove zime, onda ne leto. Pored Reala, kako navodi londonski list, u trku za Lorisom želi da se uključi i Pari Sen Žermen. Dvadesetsedmogodišnji Loris produžio je letos ugovor sa Totenhemom do 2019. godine.

10:50 - Del Boske: Potrebna nam je zamena za IkeraSelektor Španije Visente del Boske izjavio je da je veoma važno da nacionalni tim pronađe dugoročnu zamenu za golmana Ikera Kasiljasa. Čuvar mreže Reala ima 33 godine, odigrao je 158 mečeva za nacionalni tim, ali u poslednje vreme sve su češći zahtevi javnosti da ga na golu zameni David de Hea. "Kasiljas postaje stariji i moramo da budemo spremni na to da će se možda povrediti ili da neće biti standardan u klubu. Potrebno nam je da tada neko bude spreman. Svi igrači trebalo bi da poseduju liderske kvalitete – harizma i karakter svakoga dana pokazuju se na terenu. Igrač je lider zbog svojih fudbalskih kvaliteta, ali i zbog ličnosti. Naravno, mesto u nacionalnom timu svakog trenutka može da bude izgubljeno jer je na nama da procenimo ko ne ispunjava kriterijume", dodao je Del Boske.

10:29 - Simo Krunić: Uspeh je vratiti se neporažen iz PećinacaTrener Jagodine Simo Krunić ocenio je da će njegov tim ostvariti uspeh ukoliko se vrati neporažen sa gostovanja Donjem Sremu u nedelju, u okviru 11. kola Superlige. "Donji Srem je izuzetno čvrsta i ozbiljna ekipa i ne znam kakav će rezultat biti, ali bih bio zadovoljan kada bismo dali sve od sebe i uspeli da se vratimo neporažen", rekao je Krunić. On je naglasio da njegovu ekupu ne smeju da opuste poslednji dobri rezultati koje su ostvarili. "Videli smo njihovu igru protiv Zvezde, to je ekipa koja puno trči, i igra odgovorno", istakao je Krunić i dodao da će predstojeća utakmica biti veoma teška s obzirom da je njegov tim u sredu igrao utakmicu u Kupu Srbije.

10:05 - Novak od 17,00 sati protiv Nišikorija za finale ParizaNajbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković od 17 časova igra sa Keijem Nišikorijem u polufinalu Mastersa u Parizu. Japanac i Srbin odigrali su tri meča u karijeri, a Nišikori ima dve pobede. U drugom polufinalu, koje je na programu od 14.30, sastaju se Miloš Raonić i Tomaš Berdih. Ako savlada Nišikorija i plasira se u finale, Đoković bi imao 910 bodova viška, a u slučaju da osvoji trofej, otišao bi na plus 1310. Maksimalan broj poena koji teniser može da osvoji na završnom Mastersu jeste 1500 (titula uz sve pobede u grupi), a Federer ima šansu da u Dejvis kupu osvoji još 225 bodova (po 75 za svaku pobedu i dodatnih 75 ako Švajcarska osvoji titulu).09:42 - Liverpul nudi novi ugovor DžerarduKapiten Liverpula Stiven Džerard dobiće novi ugovor u ekipi sa Enfilda. Džerard (34) je u petak izjavio da nije siguran gde će da igra naredne sezone, pošto mu ugovor sa Liverpulom ističe u junu 2015. Liverpul je spreman da legendarnom kapitenu Redsa ponudi novi ugovor, ali uz mogućnost da će manje da igra sledeće sezone. "Želimo da Džerard ostane, a znamo da i on to želi. Ima 34 godine, u dobroj je formi, trenira svaki dan i ne traži nikakvu poštedu", rekao je menadžer Liverpula Brendan Rodžers. Džerard je za Liverpul debitovao 1998. godine, a do danas je odigrao više od 500 utakmica za ovaj klub.09:20 - Pobede Klivlenda, Klipersa, Memfisa, Feniksa, Milvokija..Košarkaši Klivlenda pobedili su u gostima posle produžetka ekipu Čikaga 114:108 u noćašnjem derbi meču NBA lige. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Lebron Džejms sa 36 poena, dok je Irving dodao 23. Ovo je bila prva pobeda Klivlenda u sezoni. U domaćem timu najbolji su bili Hinrih i Rouz sa po 20 poena. U gradskom derbiju Los Anđelesa, Klipersi su pobedili Lejkerse 118:111. Blejk Grifin je bio najbolji u redovima Klipersa sa 39 poena, dok se u poraženom timu istakao Hil sa 23 poena. Lejkersi su i dalje bez pobede u novoj sezoni. U ostalim noćašnjim utakmicama NBA lige, postignuti su sledeći rezultati: Memfis - Indijana 97:89, Filadelfija - Milvoki 81:93, San Antonio - Feniks 89:94 i Portland - Sakramento 94:103.08:55 - Novi protest BBB protiv MamićaNavijačka grupa "Bed Blu Bojs", koja je protiv Zdravka Mamića, okupila se u petak uveče na Maksimiru kako bi protestovala protiv izvršnog predsednika Dinama i uprave kluba. Na protestu kod spomenika ispod zapadne tribine Maksimira, okupilo se oko 200 "bojsa", koje je pratilo dva kordona interventne policije. Tom prilikom, istaknut je veliki transparent upućen upravo Mamiću: "Okupio, udomio, osigurao, naoružao, platio. Mamiću, krv je na tvojim rukama", poručili su BBB, kontroverznom Zdravku Mamiću, kojeg smatraju direktno odgovornim za pucnjavu u Dubravi prošle nedelje. Oni su tom prilikom skandirali "Mamiću, cigane" i "Mamiću, Srbine", a zapaljena je i jedna baklja. Protest je trajao oko pola sata, nakon čega su se navijači mirno razišli. Okupljanje je proteklo bez incidenata.08:30 - Vestbruk šest nedelja van terena Košarkaš Oklahome Rasel Vestbruk odsustvovaće sa terena 4-6 nedelja zbog preloma šake. Vestbruk je zaradio frakturu kosti šake prilikom jednog skoka u drugoj četvrtini utakmice sa Los Anđeles Klipersima. Bek Tandera je izašao iz igre prilikom sledećeg prekida, a za devet minuta na terenu imao je dva poena i četiri asistencije. Povreda Vestbruka je novi veliki udarac za Tander, pošto je tim ušao u sezonu sa šestoricom igrača manje, a među povređenima je i prva zvezda Kevin Durent. Durent se vraća tek krajem novembra, pošto je pre nekoliko dana doživeo prelom kosti stopala.08:00 - PREGLED SPORTSKIH DOGAĐAJA KOJI SU OBELEŽILI PRETHODNI DAN MOŽETE VIDETI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track