Borovnica podneo ostavku, skupština FSV ipak u petak?
Foto: Nebijša Mandić

Potresi u srpskom fudbalu

Borovnica podneo ostavku, skupština FSV ipak u petak?

Fudbal -
FSV je prethodno u sredu odložio sednicu skupštine zbog, kako je saopštio, potrebe obavljanja javne rasprave o izmenama i dopunama statuta saveza

BEOGRAD - Predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine (FSV) Ratko Borovnica podneo je danas neopozivu pismenu ostavku i svoja ovlašćenja, u skladu sa statutom te organizacije, preneo je na potpredsednika Uroša Milojkovića.

O tome je na propisan način obavestio nadležni organ FSV, potvrdio je Milojković u obaveštenju delegatima skupštine FSV dostavljenom Tanjugu.

"U cilju što brže konsolidacije i kontinuiteta rada FSV ovim putem vam kao ovlašćeno lice potvrđujem da će se zakazana 4. sednica skupštine FSV ipak održati u zakazanom terminu, 7. novembra od 13 sati u sali amfiteatra Spens u Novom Sadu", navodi se u obaveštenju potpredsednika FSV Milojkovića.

FSV je prethodno u sredu odložio sednicu skupštine zbog, kako je saopštio, potrebe obavljanja javne rasprave o izmenama i dopunama statuta saveza, pojave nestatutartnog izbora i zamene delegata i sprečenosti jednog broja delegata da prisustvuje sastanku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track