BILIĆ ISKREN: Sviđaju mi se pesme Grobara, a posebno ona "Da volim crno-bele"
Foto: Partizan.rs

Trener Bešiktaša dobio disk sa navijačkim pesmama Partizana

BILIĆ ISKREN: Sviđaju mi se pesme Grobara, a posebno ona "Da volim crno-bele"

Fudbal -
Bilić je pre dve nedelje posle utakmice u Beogradu hvalio navijače crno-belih, a juče je u Istanbulu od Partizana dobio disk muzičke grupe JNA, koja pravi navijačke pesme, a novinare je zanimalo koja mu se numera najviše sviđa

ISTANBUL - Trener fudbalera Bešiktaša Slaven Bilić rekao je da je Partizan odigrao znatno bolje nego pre dve nedelje u Beogradu, ali da je njegova ekipa zasluženo pobedila u utakmici Lige Evropa.

"Jako teška utakmica. Upozoravao sam igrače da Partizan nije tako loš kao što je bio u Beogradu. Bili su znatno bolji... Dobro su se branili u prvom poluvremenu, nisu bili opasni, ali su poslednjih 20 minuta mogli do izjednačenja", rekao je Bilić.

Bešiktaš je sinoć u Istanbulu pobedio Partizan sa 2:1 u utakmici četvrtog kola Grupe C Lige Evropa.

"Mi smo drugo poluvreme otvorili odlično i umesto da nastavimo u tom ritmu posle drugog gola, jednostavno smo Partizanu prepustili inicijativu, prostora i vremena, a kada daš igračima, kakvi su Partizanovi onda je to vrlo opasno", kazao je Bilić. On je rekao da je njegova ekipa imala dosta sreće u poslednjem minutu utakmice, kada je prvo posle slobodnog udarca Nikole Drinčića golman Bešiktaša Dženk Genen napravio "paradu" i kada je na odbijenu loptu natrčao Danko Lazović i pogodio prečku. "Partizan je u poslednjoj sekundi propustio veliku, izvanrednu priliku. Golman je napravio fenomenalnu odbranu i potom smo imali dosta sreće. Možda je subjektivno, ali bili smo bolji i mislim da smo zaslužili da pobedimo, ali isto tako je i Partizan za poslednjih 22-23 minuta da mogao izjednači, što takođe ne bi bilo nezasluženo", rekao je on.

Bilić je ocenio da ekipe sa Balkana igraju znatno bolje, kada nemaju rezultatski motiv. "Često naše ekipe, sa naših prostora igraju bolje kada je sve već gotovo, kada nemaju šansu za prolaz, nego kada su pod pritiskom i kada igraju kod kuće", rekao je hrvatski trener. Bilić je pre dve nedelje posle utakmice u Beogradu hvalio navijače crno-belih, a juče je u Istanbulu od Partizana dobio disk muzičke grupe JNA, koja pravi navijačke pesme, a novinare je zanimalo koja mu se numera najviše sviđa. "Ne ne, ne pitajte me to... Dobro, dobio sam disk... Ne krijem da volim da slušam te pesme, zbog melodije i ritma. Obožavam pesme Torcide, navijača iz Turske, Grčke, svih emotivnih država. Sviđaju mi se pesme Partizanovih navijača. Posebno ona dalmatinska (pesma Da volim crno-bele), kad igrate košarku i kad je cela hala puna", kazao je Bilić.

U Grupi C Totenhem i Bešiktaš posle četiri odigrane utakmice imaju po osam bodova, treći je Asteras sa četiri, dok je Partizan poslednji sa jednim bodom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track