VREĐAO PREMIJERA: Mikić je protivprirodni blud države i huligana!
Foto: Cile

Funkcioneri FSS na saslušanju u tužilaštvu

VREĐAO PREMIJERA: Mikić je protivprirodni blud države i huligana!

Fudbal -
Tomislav Karadžić i Milivoj Mirkov ponovili da nisu odgovorni za to što je navijač vređao premijera

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić potvrdio je juče Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da nije odgovoran za incident koji je izazvao Igor Mikić za vreme TV prenosa utakmice između Srbije i Albanije, kada je upao u improvizovani studio i u direktnom programu izvređao premijera Aleksandra Vučića!Tole ne poznaje MikićaKaradžić je saslušan u svojstvu svedoka, a sudiji je rekao da ne poznaje Mikića, kao i to da ne zna kako se on našao na stadionu Partizana. Takođe, Karadžić je izjavio da mu je drago što je pozvan da da izjavu jer se u medijima pojavio monstuozni scenario.- Pretpostavljam da znate moje odgovore na pitanja koja su mi postavljena jer ta pitanja nisu u domenu mojih ovlašćenja. Ta pitanja su pre za komesara za bezbednost, nego za mene. Volim što sam pozvan zbog spekulacija u medijima u kojima se pominjalo i moje ime, što je monstruozni izum. I nadam se da smo se o tome razjasnili sada - rekao je Karadžić novinarima ispred Palate pravde.Zbog iste stvari juče je saslušan i komesar za bezbednost Milivoje Mirkov, koji je sudu potvrdio da Mikić nije imao akreditaciju izdatu od FSS, a zatim dodao:

Izneo sve detalje o meču sa Albancima... Milivoje Mirkov
Izneo sve detalje o meču sa Albancima... Milivoje Mirkov

Redari nemoćni- Dok se ovaj protivprirodni blud između države, policije i huligana konačno ne prekine, nama neće biti bolje. Još pre početka utakmice sam zahtevao pomoć Saveta za bezbednost pošto redarska služba nije bila dovoljno spremna za ovako ozbiljan zadatak. Sudiji sam izneo sve detalje kada je reč o organizaciji meča, objasnio gde se nalazio studio i konstatovao da odgovornost za incident ne može da snosi Fudbalski savez Srbije - rekao je Mirkov.

Milivoj MirkovPOJEDINCE TREBA DA JE SRAMOTA!Komesar za bezbednost Milivoj Mirkov je iskoristio priliku da putem medija postavi nekoliko pitanja odgovornima za incident na meču između Srbije i Albanije.- Zašto mene pitaju kako je Mikić došao pred kameru RTS? Zašto ne pitaju njega? Taj čovek je prošao četiri prstena obezbeđenja da bi stao pred kamere i neko je iz policije je morao da ga propusti. Sad se upire prstom u Savez, a pojedince, koji kod ministra policije kupe poene, treba da je sramota zbog svega što su učinili - objasnio je Mirkov.

Na stadion došao sa desetogodišnjim sinom... Igor Mikić
Na stadion došao sa desetogodišnjim sinom... Igor Mikić

Slučaj MikićVREĐAO ALBANCE, PA PREMIJERA!Kako nezvanično saznajemo, Igor Mikić je na stadion u Humskoj došao sa svojim desetogodišnjim detetom i odlučio da stane pred kamere RTS i izvređa premijera tek nakon što ga je isprovocirala zastava velike Albanije, okačena na dronu.- On je, navodno, prvi video kada je dron sa zastavom tzv. velike Albanije poleteo iznad fudbalskog terena i odmah je počeo da psuje i da vređa Albance i onda je upao u kadar snimatelju RTS i izvređao premijera - kaže naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track