ZAKUVALO SE: Karadžić zvao Platinija da ga sačuva u FSS!
Foto: BETAPHOTO BRANISLAV BOZIC

Neće da potpiše kapitulaciju

ZAKUVALO SE: Karadžić zvao Platinija da ga sačuva u FSS!

Fudbal -
Da li puca ćorcima Predsednik Saveza odmah po ostavci Ratka Borovnice u FS Vojvodine kontaktirao sa UEFA i tražio intervenciju zbog navodnog upliva politike

Kapitulacija ili borba svim metodama! Predsednik FSS Tomislav Karadžić trenutno je bliži odluci da ide do krajnje instance - UEFA.Kako nezvanično saznajemo, Tole je odmah po ostavci prvog čoveka FS Vojvodine Ratka Borovnice bio na vezi s pojedinim ljudima iz evropske „kuće fudbala“ kako bi im se žalio na političku kampanju koja se vodi protiv njega.Kec u rukavuKaradžić ovo vidi kao svog „keca u rukavu“, koji će ga sačuvati u fotelji, pošto u Nionu ne tolerišu nikakvu vezu politike i fudbala.- Karadžić se čuo s ljudima iz UEFA, kao i s pojedincima koji su bili gosti Fudbalskog saveza Srbije na prethodnim sednicama Skupštine. Tole ne želi ništa ozbiljnije da pokreće pre utakmice protiv Danske kako bi koliko-toliko očuvao mir u Savezu pre tog ključnog meča reprezentacije u kvalifikacijama. Posle tog duela sledi epilog - priča izvor Kurira blizak FSS.Dva puta su pred Karadžićem. Prvi čovek srpskog fudbala sve više razmišlja i o ostavci.Traži argumente- Ili će se povući posle meča protiv Danske, ili ostaje do kraja. Mada, potpuno je svestan promene klime u fudbalskoj Srbiji. E sad, po njemu, do toga je došlo usled političkog uticaja, ali je pitanje kako on to može da argumentuje. Ovo s obraćanjem UEFA je, čini se, samo prazna pretnja drugoj strani - zaključuje naš sagovornik.

I oni biraju ZVEZDA ZAKAZALA IZBOREJuče su na Marakani zvanično saopštili da će 10. i 11. decembra biti održani izbori za predsednika Zvezde. Prema statutu, za prvog čoveka kluba može biti izabran svaki član Crvene zvezde koga predloži Upravni odbor ili najmanje 500 članova kluba.Postoje dva načina glasanja na izborima - elektronskim putem ili na biračkom mestu u Medija centru Marakane. Aktuelni v. d. predsednika Svetozar Mijailović neće biti među kandidatima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track