KAPITEN ČELSIJA HVALI NEMANJU: Matić nam je održao inspirišući govor pred meč sa Liverpulom
Foto: Reuters

Pohvale za Srbina

KAPITEN ČELSIJA HVALI NEMANJU: Matić nam je održao inspirišući govor pred meč sa Liverpulom

Fudbal -
Umesto Murinja, govorio je Nemanja, a govor je očigledno urodio plodom

Čelsi je nastavio da hita ka tituli u Premijer ligi, a danas je savladan Liverpul sa 2:1 i to u gostima i to nakon preokreta.

Domaći tim je poveo preko Čana, izjednačio je Kejhil a pobedonosni gol postigao je Kosta. Jedan od najboljih na terenu ponovo je bio Nemanja Matić, kojem je čak upisana i asistencija kod prvog pogotka Čelsija, a kapiten Teri pohvalio je Nemanjin učinak i pre samog izlaska na teren.

Naime, kod Murinja postoji praksa da pred svaki meč, drugi igrač ispriča motivacioni govor, kojim će podstaći saigrače da pruže sve od sebe na terenu. Pred meč sa Liverpulom, došao je red na Nemanju Matića.

"Bilo je inspirišuće. Menjamo se pred svaki meč, ovoga puta Nemanja je govorio i bio je sjajan. Otkada se vratio iz Benfike, on je na novom, boljem nivou, pravi je timski igrač i bio je ključni igrač u sjajnim partijama naše ekipe", rekao je Džon Teri.

Nemanja Matić je dobio i nagradu za igrača utakmice.

"Mislim da smo ovu nagradu svi zaslužili. Veoma sam srećan jer su ovo tri veoma važna boda. Bilo je teško, igrali su dobro ali mi smo bili bolji u nastavku i postigli presudni pogodak", izjavio je srpski fudbaler.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track