Ibrahimović: Pobesneću kao i Murinjo

Liga šampiona

Ibrahimović: Pobesneću kao i Murinjo

Fudbal -
Sad shvatam o čemu Murinjo priča kad svaki put igra protiv Barse, svirati u četvrtfinalu onakav penal je nečuveno, besan je napadač Milana

BARSELONA - Napadač Milana Zlatan Ibrahimović izjavio je da je Barselona imala veliku pomoć sudija u revanšu četvrtfinala Lige šampiona (3:1).

"Videli ste šta se desilo. Barselona je najbolji tim na svetu i nisu im potrebne ovakve stvari. Ako je bio penal, bio je i onaj kada sam srušen na startu drugog poluvremena", rekao je Ibrahimović.

On je dodao da počinje da shvata trenera Reala Žozea Murinja, koji je ranije govorio da sudije iz godinu u godinu prave greške u korist katalonskog kluba.

"Sad shvatam o čemu Murinjo priča kad svaki put igra protiv njih. Lično sam doživeo i sve mi je jasno", rekao je švedski reprezentativac.

U finišu prvog poluvremena, pri rezultatu 1:1, koji je odgovarao Milanu, Holanđanin Bjorn Kujpers dosudio je sumnjiv penal, drugi na meču za domaćina.

"Na ovakvom nivou, u četvrtfinalu Lige šampiona svirati takav penal, pa to je nečuveno. Ne znam šta bih rekao, sudija je odlučio meč", rekao je Masimo Ambrozini.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track