SELEKTOR DANSKE ZADOVOLJAN: Naša najbolja utakmica do sada
Foto: Beta

Morten Olsen srećan posle pobede

SELEKTOR DANSKE ZADOVOLJAN: Naša najbolja utakmica do sada

Fudbal -
Danska je kao gost pred praznim tribinama stadiona Partizana pobedila Srbiju sa 3:1 i tako izbila na vrh tabele Grupe I kvalifikacija za kontinentalni šampionat

BEOGRAD - Selektor fudbalera Danske Morten Olsen rekao je da je večerašnja pobeda nad Srbijom u Beogradu bila do sada najbolja utakmica u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. "Ovo je naša najbolja utakmica do sada u kvalifikacijama, izuzetno sam zadovoljan. Problem je što smo primili brz gol, na tome ćemo morati da radimo, ali sam zadovoljan kako je ekipa reagovala i povratila se", rekao je Olsen posle utakmice u Beogradu. Danska je kao gost pred praznim tribinama stadiona Partizana pobedila Srbiju sa 3:1 i tako izbila na vrh tabele Grupe I kvalifikacija za kontinentalni šampionat. Srbija je povela u četvrtom minutu i potom imala odličnu priliku u osmom, ali je golman Kasper Šmajhel odlično odbranio šut Danka Lazovića.

"Šmajhel jeste dobro odbranio, to nam je dobro došlo, ali smo mi imali mnogo šansi na ovoj utakmici, tako da ne bih rekao da je to ključan detalj", kazao je Olsen. Danska, koja ima sedam bodova, naredni susret odigraće 13. juna kao domaćin u Kopenhagenu protiv Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track