KANDIDATI ZA PREDSEDNIKA ZVEZDE: Samo Toza Mijailović može na crtu Petru Škundriću
Foto: Marina Lopicic, Sasa Pavlic

Izbori u Crvenoj zvezdi

KANDIDATI ZA PREDSEDNIKA ZVEZDE: Samo Toza Mijailović može na crtu Petru Škundriću

Fudbal -
Škundrić je preko svojih saradnika poručio Zvezdanu Terziću, Slaviši Kokezi i Ivici Tončevu da nema ništa protiv da se kandiduje za predsednika na izborima koji će biti održani 10. i 11. decembra

Petar Škundrić (67) spreman je da postane predsednik FK Crvena zvezda samo ukoliko dobije jednoglasnu podršku uprave kluba.

Kako saznajemo, ponovo je postao aktuelan Svetozar Mijailović (67), koga na mestu prvog čoveka crveno-belih žele pojedini istaknuti članovi sadašnjeg rukovodstva.Škundrić je preko svojih saradnika poručio Zvezdanu Terziću, Slaviši Kokezi i Ivici Tončevu da nema ništa protiv da se kandiduje za predsednika na izborima koji će biti održani 10. i 11. decembra. Nekadašnji ministar energetike i rudarstva u Vladi Republike Srbije imao je najveću ulogu u dolasku generalnog sponzora, ruske kompanije „Gasprom“ na Marakanu i time praktično još 2010. godine sačuvao klub od definitivnog finansijskog sloma.- Ako bi klub jednoglasno stao iza Škundrića, on bi prihvatio da bude predsednik u narednom periodu. To je njegov jedini uslov. Ipak, pojedini čelnici sadašnje uprave smatraju da bi dobar predsednik bio i Svetozar Mijailović, koji je odbijao njihove molbe proteklih meseci, mada je, čini se, omekšao stav. Škundriću i sadašnja uloga predsednika Sportskog društva savršeno odgovara jer je dobro upoznat sa svim što se dešava u fudbalskom klubu, a ima i ogromnu podršku „Gasproma“, generalnog sponzora kluba - tvrdi dobro obavešteni izvor Kurira iz kluba.Očekuje se da će uskoro biti formirana radna grupa koja će imenovati komisiju koja će potvrditi kandidata za predsednika.(A. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track