Bane Ivanović: Posle pada mora da se ustane
Foto: Dado Djilas

Fudbaleri Grčke danas dočekuju Srbiju u prijateljskom meču

Bane Ivanović: Posle pada mora da se ustane

Fudbal -
Samopouzdanje je posle svake utakmice poljuljano, znamo u kakav problem smo se uvalili, ali fudbal i jeste zanimljiv jer uvek postoji sutra i sledeća utakmica, rekao je kapiten Srbije

Fudbaleri Srbije, predvođeni v. d. selektora Radovanom Ćurčićem, sinoć su odradili trening na stadionu u Hanji, gde će danas (18.00) odigrati prijateljsku utakmicu s domaćom selekcijom Grčke.

- Samopouzdanje je posle svake utakmice poljuljano, znamo u kakav problem smo se uvalili, ali fudbal i jeste zanimljiv jer uvek postoji sutra i sledeća utakmica. Posle pada uvek mora da se ustane - rekao je kapiten „orlova“ Branislav Ivanović novinarima na Kritu.Iskusni defanzivac ocenio je da će promena selektora izazvati reakciju u timu, a nada se da će ona biti pozitivna.Slaganje kockica- Nemoguće je proceniti da li je to dobar potez, odradili smo tek jedan trening. Novi selektor tek treba da složi kockice, a mi moramo da se koncentrišemo i usredsredimo na meč. Stvari moramo da rešavamo na terenu. Individualno jesmo jaki, ali to ne znači da protivnici treba da se plaše. Želim da igramo defanzivno mnogo bolje - zaključio je Ivanović.Njegov saigrač iz Čelsija Nemanja Matić rekao je da tim koji je igrao protiv Danske (1:3) nema kvalitet da se suprotstavi najjačim evropskim selekcijama.- Nije dovoljno nekoliko dana da se sve analizira, ali sad smo fokusirani samo na Grčku. U fudbalu se ne gleda šta je bilo juče - dodao je Matić.Trapatoni preuzima GrkeZa razliku od Dika Advokata, koji je podneo ostavku na mesto selektora, Grke će još na ovom meču voditi odlazeći trener Klaudio Ranijeri, a njega će po svemu sudeći naslediti iskusni Italijan Ðovani Trapatoni (75).(V. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track